News

Alec Baldwin, tătic pentru a șasea oară! Soția lui a născut un băiețel

iulia.statie
September 12, 2020 12:09 PM

Soția lui Alec Baldwin, Hilaria, a născut un băiețel, iar actorul a devenit tătic pentru a șasea oară. Anunțul a fost făcut pe Instagram de către partenera acestuia, unde Hilaria a postat prima fotografie cu tăticul și noul lui bebeluș.

Pe aceeasi temaCe rutină de beauty simplă are Hailey Baldwin

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin, din nou părinți

„Am adus pe lume un copil seara trecută. Este perfect și nu puteam fi mai fericiți de atât. Stați pe aproape pentru a afla și numele.”, a scris aceasta pe social media.

Nici Alec Baldwin nu s-a lăsat mai prejos și a publicat aceeași fotografie, făcând și o glumă. „Numărul cinci este aici, dar pentru mine este numărul șase.”, a scris el, referindu-se la faptul că alături de Hilaria el mai are trei băieți și o fată, dar și un copil din fosta căsnicie cu Kim Basinger.

 

View this post on Instagram

 

Número Cinco está aqui….. (Para mi, número seis) I love you, @hilariabaldwin My karma is your karma. Your karma is mine.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

În luna aprilie, Hilaria dezvăluia că așteaptă un nou bebeluș, după mai multe provocări. Aceasta declara că a știut că este însărcinată, chiar înainte să facă un test. „Am făcut atâtea teste încât știu ce ar trebui să simt.”, spunea ea pentru People imediat după ce vestea privind o nouă sarcină lua cu asalt internetul.

Și atunci, instructoarea de fitness anunța pe Instagram frumoasele vești:  „O să las bebelușul să spună totul pentru că eu nu am cuvinte pentru a spune ce simt. Doar ce am aflat că totul este bine și micuțul este sănătos. Voiam să vă spun și vouă.”

Cum a petrecut familia perioada de izolare

Familia a ales să se izoleze în casa lor de pe plajă. Într-un interviu recent, aceasta a discutat despre timpul petrecut acasă. „Eu și Alec ne plângeam de tot ce se întâmplă iar Carmen mă tot întreba de ce ne plângem. I-am spus: ‚Carmen, nimeni nu vrea să facă așa ceva acum. Este frustrant să ne oprim viețile normale.’”, a zis starul.

„Ea mi-a răspuns: „Nu știu despre ce vorbiți, eu ador ce se întâmplă. Ador să petrec timp cu tine. Tot ce vreau să fac este să stau cu mama, tata și frații mei.”, a continuat starul.

Alec și Hilaria Baldwin mai au împreună trei băieți, Romeo Alejandro David, Leonardo Angel Charles, Rafael Thomas și o fată, Carmen Gabriela. Actorul mai are din fostul mariaj cu Kim Basinger o fiică, pe nume Ireland.