News

Alex Rodriguez, detalii despre nunta cu Jennifer Lopez!

andreea voicu
September 12, 2019 16:07 PM

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez se apropie cu pași repezi! Cei doi nu au dezvăluit foarte multe despre marele eveniment, însă iubitul artistei nu s-a putut stăpâni și a mărturisit cum merg pregătirile.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

Alex Rodriguez, detalii despre nunta cu Jennifer Lopez!

Fostul jucător de baseball a dat un indiciu extrem de important despre locația unde va avea loc ceremonia religioasă.

‘Am un singur indiciu pentru voi. Un indiciu pentru nuntă. Va fi un zbor lung’, a dezvăluit Alex Rodriguez.

Logodnicul lui Jennifer Lopez a vorbit despre cum merg pregătirile pentru ziua cea mare. Declarația lui a făcut mare vâlvă. Alex a spus că foștii parteneri de cuplu, atât ai lui cât și ai lui Jennifer, vor fi invitați la nuntă.

‘Când te gândești la planurile de nuntă, iar Jennifer este partenera ta, tot ce faci este să aprobi. Nu știu unde este locul, nu știu ce voi purta, nu știu când va fi. Doar voi apărea acolo. Cu cât sunt mai mulți invitați, cu atât mai bine. Aș spune că foștii sunt invitați la nuntă’, a mai spus Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori și are doi copii gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony. Și Rodriguez a mai fost căsătorit, în perioada 2002-2008, cu Cynthia Scurtis și împreună au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani.