News

Alex Rodriguez, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

iulia.statie
November 9, 2019 12:07 PM

Nu există niciun dubiu că Alex Rodriguez și Jennifer Lopez se potrivesc perfect, căci aceștia formează unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete.

Pe aceeasi temaDonatella Versace a recreat o rochie pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani

Alex Rodriguez, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

Totuși, Alex a dezvăluit că nu el este „capul” familiei. Jennifer este la cârma unei familii numeroase, formate din doi gemeni din fosta căsătorie cu Marc Anthony (Emee și Maximilian, în vârstă de 11 ani), iar Rodriguez are din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis două fete, Natasha, 14 ani și Ella, 11 ani.

În emisiunea Hoda & Jenna, în care fostul jucator de bassebal a fost invitat, Andy Cohen nu a ezitat să îi pună întrebări directe.

Andy l-a întrebat „cine poartă pantalonii” în relația lor, iar Alex a șocat pe toată lumea când a recunoscut că Jennifer Lopez este personalitatea ce domină în cuplul lor.

„Înainte ca ea să ajungă acasă, eu sunt șeful. Când ea ajunge, s-a terminat. Niciunul dintre cei patru copii nu ascultă de ce spune tatăl. Dar nu mă deranjează, ea este oricum un om incredibil.”, a dezvăluit el.

Aceasta este încă o dovadă a personalității puternice a cântăreței, însă logodnicul ei este aproape de ea oricând.

Alex a mai dezvăluit faptul că pe Lopez au copleșit-o emoțiile atunci când a aflat că va concerta alături de Shakira în pauza de la Super Bowl.

„Ea a început să plângă, este visul ei să cânte la Super Bowl. Ea este în Miami, la fel ca toți cei patru copii ai noștri. Repetă deja de șase săptămâni. Este incredibilă.”, a spus acesta.

Sursă: Elle