News

Alex Rodriguez încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, Jennifer Lopez

andreea voicu
July 8, 2019 14:42 PM

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au logodit la începutul acestui an, însă toată lumea speculează că relația celor doi nu va rezista. Cu toate acestea, bărbatul încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, pe care o susține în tot cea ce face.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

Alex Rodriguez încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, Jennifer Lopez

În această perioadă, Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, susține un mega-turneu It’s My Party. Recent, ea a împărtășit imagini cu modul în care s-a desfășurat un concert, cu fanii săi.

‘A fost un show foarte greu pentru mine’, îi spune ea lui Alex Rodriguez. Se pare că după ce unul dintre concerte nu s-a desfășurat așa cum trebuia, artista explicând că s-a lovit la față și a început să sângereze în timp ce era pe scenă.

‘Este cel mai bun show pe care l-am văzut până acum. Ai arătat de ce ești o campioană, baby. Ai fost jos și ai reușit să te ridici și ai avut cel mai bun show‘, îi răspunde Alex Rodriguez.

În clipul respectiv, J Lo apare plângând, în timp ce iubitul său încearcă să o consoleze: ‘Nu ai văzut cât de grozavă ești. Chiar nu ai nici cea mai mică idee. Baby, nimeni nu se uită la pași. Oamenii se uită la cât de frumoasă ești și cât de grozav cânți‘.