News

Alex Rodriguez încearcă din răsputeri să o convingă pe Jennifer Lopez să mai ofere o șansă relației lor

iulia.statie
March 22, 2021 15:27 PM

Se pare că Alex Rodriguez și Jennifer Lopez fac tot ce este posibil pentru a trece peste problemele din relație, iar starul încearcă din răsputeri să o convingă pe vedetă să uite de clipele grele. Acesta a zburat în Republica Dominicană pentru a petrece timp cu logodnica lui imediat după ce s-a zvonit că și-au spus adio.

Pe aceeasi temaIubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a fost gazda festivalului de muzică Sanremo! Ce ținute a prezentat aceasta

Ce face Alex Rodriguez pentru a rezolva problemele din relația cu Jennifer Lopez

„Alex a implorat-o pe Jennifer atunci când a venit vorba de a trece peste problemele din relație. El încearcă să repare tot ce s-a întâmplat, motiv pentru care a zburat în Republica Dominicană.”, a spus o sursă pentru publicația HollywoodLife. „El este dispus să facă orice pentru ca ei să se împace. Se luptă cu problemele de ceva vreme. Au făcut terapie și continuă să facă și acum de dragul relației lor. Amândoi își dau interesul.”, a continuat aceeași sursă.

Recent, s-a zvonit că aceștia și-au spus adio, iar vestea i-a întristat pe fanii cuplului. După ce această știre a fost dezvăluită de publicația Page Six, cei doi au trimis un comunicat oficial prin care explicau că nu se pune problema de o separare: „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri.”

Apoi, Alex Rodriguez a fost văzut de reporteri în Miami, Florida, așa că nu a scăpat de întrebările incomode. Un reporter de la publicația TMZ l-a întrebat dacă este singur, iar răspunsul său a dat de înțeles că el și cântăreața nu sunt gata să își spună adio: „Nu. Nu sunt singur.”

Cei doi au petrecut timp împreună încă de când s-a zvonit că s-au despărțit

Încă de când s-a zvonit că s-au despărțit, starul a zburat în Republica Dominicană pentru a petrece timp cu Jennifer Lopez, ce se află acolo pentru a filma la viitoarea peliculă în care o să apară, ‘Shotgun Wedding’. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au început o relație în 2017, logodindu-se în 2019. Din păcate, aceștia au fost nevoiți să își anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei.

Mai mult, aceștia petrec multe clipe alături de micuții pe care îi au din mariajele anterioare, iar publicațiile de peste oceane au susținut recent că părerea copiilor a contat atunci când a venit vorba despre relația lor. Jennifer Lopez se bucură de gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Mark Anthony, iar Alex Rodriguez le are pe Natasha, 16 ani și Ella, 12 ani, din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis.