News

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au sărbătorit un an de la logodnă

iulia.statie
March 10, 2020 16:47 PM

Când a trecut timpul? Acum exact un an, Alex Rodriguez a cerut-o în căsnicie pe Jennifer Lopez într-o locație superbă, pe o plajă din Bahamas.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez, detalii despre nunta cu Jennifer Lopez!

Fostul star Yankees a demostrat că nu și-a pierdut din romantism, marcând această zi extrem de importantă pentru el printr-un videoclip inedit, ce prezenta cele mai frumoase momente pe care aceștia le-au trăit împreună.

„Acum un an, pe o plajă din Bahamas…eram extrem de emoționat, așa cum nu am fost în întreaga mea carieră, dar m-am pus în genunchi și ți-am pus întrebare…tu ai spus ‚Da’.”, a scris Rodriguez pe un site de socializare. Ținând cont că acesta a jucat 22 de sezoane în Major League Baseball, complimentul făcut lui JLO este enorm.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au sărbătorit un an de la logodnă

„Jennifer, fiecare moment petrecut cu tine este o binecuvântare. Tu ești cea mai bună prietenă, inspirația mea, o mama extraordinară și un model pentru toată lumea. Sunt extrem de norocos pentru faptul că sunt împreună cu tine. Mulțumesc pentru că mi-ai făcut viața mai bună. Abia aștept să am și mai multe amintiri cu tine. Te iubesc.”, a încheiat starul.

 

View this post on Instagram

 

One year ago on a beach in the Bahamas…. I was a nervous wreck, more nervous than my entire playing career, I got down on one knee and asked you a question… you said yes ❤️ . . Jennifer, every moment with you is a blessing. You are my best friend, my inspiration, an amazing mother, and a role model to all. . Macha, I am so lucky to be with you. Thank you for making my life better. I can’t wait to make more memories with you. . I love you. #HappyAnniversary ❤️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Montajul video începe cu momentul în care acesta a cerut-o de soție pe vedetă, oferindu-i faimosul inel de logodnă cu diamante. Apoi, clip-ul prezintă cele mai emoționante momente, iar ei doi sunt surprinși în ipostaze tandre. Multe dintre cele prezentate sunt din arhiva personală a lui Alex, iar fanii nu i-au mai văzut așa până acum.