News

Alex Rodrigurez a dezvăluit cum petrece sărbătorile alături de Jennifer Lopez

iulia.statie
December 24, 2020 14:02 PM

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez petrec sărbătorile într-un cadru intim, în familie în acest an, alături de micuții săi. Ținând cont că pandemia de coronavirus a schimbat foarte multe lucruri, cele două staruri s-au decis să se bucure de lucrurile mici.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, Jennifer Lopez

Cum petrec Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sărbătorile

„Cred că totul o să fie mult mai restrâns. Cu coronavirus, totul este puțin diferit. Companie bună, familie, mâncare bună și puțin vin, mereu ajută. Doar a fi împreună cu familia, acesta este singurul lucru ce contează cu adevărat.”, a zis acesta.

Încă de când au început relația în 2017, Rodriguez și Lopez au decis să crească împreună micuții pe care îi au separat și să aducă noi tradiții de sărbători. Cântăreața are dintr-o relație anterioară doi copii, gemenii Max și Emme, în vârstă de 12 ani, iar Rodriguez are și el dintr-o altă relație două fetițe, Natasha, 16 ani și Ella, 12 ani.

Cum petrec timpul cu micuții lor cele două staruri

„Mereu suntem cu cei patru copii. Aceasta este prioritatea noastră. Ne place să ne jucăm împreună, ne place șahul, să jucăm Monopoly și softball-ul. Singurul lucru pe care îl tot facem în ultimii ani este să jucăm softball în familie, iar acest lucru este mereu distractiv.”, a zis logodnicul lui Jennifer Lopez.

De asemenea, Rodriguez vede și părțile bune ale pandemiei: „Cred că singurul lucru bun este că am avut șansa să fiu într-un singur loc, să nu călătoresc și să petrec mai mult timp în familie. Avem patru copii. Trei au 12 ani și unul tocmai a împlinit 16 ani, așa că aceștia sunt ani importanți din viața lor, iar faptul că am fost mai prezenți este un dar.”

Deci, ce își dorește acesta de Crăciun? „Sincer, sănătate. Sunt recunoscător că sunt sănătos, că am o familie sănătoasă și am petrecut mai mult timp împreună.”