News

Alex Velea, dezvăluiri despre relația cu Antonia. De ce crede că i-a fost afectată cariera

iulia.statie
February 24, 2021 12:05 PM

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri din România. Cei doi au o relație de mulți ani și se bucură de doi băieței, Akim și Dominic, dar cântărețul a vorbit recent și despre o provocare pe care a întâlnit-o.

Pe aceeasi temaAntonia, adevărul despre operația suferită! Ce a pățit artista

Alex Velea, dezvăluiri despre cariera sa și relația cu Antonia

Invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, cântărețul a vorbit și despre faptul că după ce a început o relație cu Antonia, piesele sale au început să fie difuzate din ce în ce mai rar la radio.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă.”, a declarat Alex Velea, citat de Libertatea pentru femei.

În același timp, Alex Velea a vorbit despre relația cu partenera sa, dezvăluind că este extrem de fericit alături de Antonia:  „Noi ne potrivim foarte bine. Ca și caracter, sufletele noastre seamănă mult și totodată reușim să ne și completăm. Nu știu, sunt fericit rău că trăiesc cu ea. Mă consider norocos. Are un suflet fabulos, nu cred că aș fi putut să îmi doresc (…) înglobează toate calitățile pe care le-aș fi vrut de la partenera de viață, ba chiar are mai multe decât…nu știu dacă merit tot ce îmi oferă, jur.”

„Serios, sunt foarte fericit lângă ea, mi-a adus fericirea, m-a ajutat să îl găsesc pe Dumnezeu, am avut o perioadă în care am zis că nu există, sunt doar eu, propria-mi putere și voință, dar nu e chiar așa. E adevărul, câteodată nu îmi găsesc cuvintele. E jumătatea mea, aș face orice pentru ea.”, a adăugat Alex Velea.

Ce spune Alex Velea despre fosta căsnicie

Deși celor doi le-a fost extrem de greu, căci la început, relația lor era extrem de mediatizată și erau mereu urmăriți de paparazzi, după opt ani jumătate, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și sunt extrem de îndrăgostiți. De asemenea, cântărețul a mai discutat și despre fosta căsnicie, explicând că nu ascunde nimic din trecutul său.

„Nu. Deja eram într-un film eronat pe care nu îl simțeam. Îmi dădusem seama că am făcut o alegere greșită, cu părere de rău că trebuia să îmi recunosc mie acest lucru. Nu eram partenerul potrivit pentru fosta parteneră și invers. Face parte din viața mea, nu e ca și cum aș vrea sau aș putea să țin treaba asta ascunsă. Viața mea e la vedere, nu am lucruri de ascuns.”, a zis el, citat de publicația menționată mai sus.