News

Ce face acum Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu

Verdict.ro
December 31, 2018 13:30 PM

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o frumoasă poveste de dragoste încheiată însă după doar doi ani de căsătorie. Cei doi au împreună un fiu, Mario Mutu, în vârstă de 16 ani.

Cu trei ani în urmă, Alexandra Dinu s-a mutat în America. Actrița locuiește acolo cu fiul său și cu partenerul ei de viață. Vedeta muncește din greu la cariera sa de actriță. Ultimul film al acesteia a avut premiera la începutul lunii septembrie.

Final Score este un film de acțiune. În cadrul unui eveniment sportiv major, un grup de criminali puternic înarmați preia controlul asupra unui stadion de fotbal, cu 35.000 de spectatori, cerând răscumpărare. Un fost soldat, Michael Knox, trebuie să-și folosească toate competențele militare și tot ceea ce are la dispoziție pentru a salva ostaticii, inclusiv viața fiicei unui tovarăș căzut la datorie.

În film, Alexandra este aproape de nerecunoscut.

Ce face acum Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu

În luna mai a anului 2018, vedeta a oferit câteva detalii despre viața și cariera sa de dincolo de Ocean.

„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 16 ani. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru.

Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc. 

În America am două filme care vor ieși în octombrie și în decembrie. Am ajuns să joc și fata rea. Mi-a plăcut foarte mult. Aceste roluri sunt cu atât mai solicitante și mai provocatoare. Mă mai duc la cursuri de actorie.

Citește și: Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au renunţat la afacerile cu nunţi. Ce s-a întâmplat cu acestea

În cel din octombrie joc cu Pierce Brosnan. E un tip extraordinar, un gentleman. A fost o mare bucurie. Mă uitam la el când eram mică.

Cel de-al doilea e tot un film de acțiune, în Italia nu făceam asta. Mi-a plăcut să trec la asta. Am plecat din România acum 20 de ani. Îmi lipsește acasă.

În Italia am stat 16 ani. În America mă adaptez mai greu. E o diferență foarte mare culturală, e altceva. Nu cred că ajungi să te simți vreodată acasă acolo.

Îmi lipsește familia, îmi lipsesc prietenii, mâncarea. … Trăiesc din filme. Onorariile actorilor sunt foarte mari, nu e chiar cazul meu.

În America stau cu partenerul meu și cu Mario. Îl cheamă Jeffrey. Nu e actor, dar are ceva veleități”, declara atunci Alexandra Dinu, potrivit Libertatea.