News

Alexandra Stan, în vizorul Iuliei Albu! „Alexandra Stan se „chiloțărește” în bucătărie.”

Verdict.ro
December 12, 2018 12:21 PM

Săptămână de săptămână, Iulia Albu comentează, într-o manieră mai mult sau mai puțin haioasă, postările de pe Instagram ale unora dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Săptămâna aceasta, în vizorul fashion editorului a intrat nimeni alta decât Alexandra Stan. Iată ce a scris pe blogul personal.

Alexandra Stan, în vizorul Iuliei Albu! „Alexandra Stan se „chiloțărește” în bucătărie.”

„Alexandra Stan se „chiloțărește” în bucătărie. Nu oricum, ci în set. Chiloții sunt asortați impecabil cu șosetele și mandarina. Puloverul nu avea scame suficiente, așa că Alexandra a folosit o aplicație pentru a “flocăi” conștiincios imaginea. Culmea, ne place!”

De comentariile usturătoare ale Iuliei nu au scăpat nici Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, supranumitele „românce fără frontiere”.

„Am o problemă cu Catrinel Menghia (Marlon) și am momente chiar în care nu suport să o văd. Cum Dumnezeu să arăți atât de bine când mănânci atât de multă pizza? Firește că o ADOR pe Catrinel, așa cum o ador și pe Alice Peneacă. Și mai ales… ador postările ei pe Instagram și proiectele în care se implică.

 

View this post on Instagram

 

#Polaroid #polaroidoriginals ?

A post shared by Catrinel Marlon D.L (@catrinelmarlon) on

Ce nu ador însă este trailerul noului film al Mădălinei Ghenea. Ah, mă scuzați, este cu iubitul în imagine? Și el a acceptat asta? Ok… Așteptăm cu interes lansarea oficială!”

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on