News

Alexandra Stan iubește din nou? Cine este bărbatul din viața ei

Verdict.ro
April 19, 2021 12:00 PM

Alexandra Stan a făcut primele declarații despre noua sa relație. Totodată, artista a dezvăluit faptul că își dorește un copil în viitorul apropiat deoarece se vede o mamă tânără.

Pe cine iubește Alexandra Stan

În urmă cu câteva săptămâni, fotografiile în care Alexandra Stan apărea alături de Tristan Tate au pornit o serie de zvonuri legate de o posibilă relație între cei doi. Artista și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu păreau extrem de apropiați ba mai mult se simțeau bine unul în compania celuilalt.


Întrebată în cadrul unei emisiuni dacă are o relație în acest moment, Alexandra Stan a oferit un răspuns interpretabil: Eu iubesc mereu. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, simt ceva pentru cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a transmis ea.

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan făcea dezvăluiri cutremuratoare din viața sa: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați…”

A fost invitată recent în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declarații despre familia sa și despre cum a afectat-o absența tatălui.

”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a spus vedeta.

”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan a recunoscut faptul că alegea să rămână în relații toxice pentru că îi era teamă că o să rămână singură: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită”.

Mai mult decât atât, artista a explicat faptul că în prezent nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.