News

Alexandra Stan și iubitul ei s-au despărțit! Anunțul dureros făcut de vedetă

iulia.statie
November 18, 2020 15:34 PM

Alexandra Stan și Bogdan Drăghici și-au spus adio după câteva luni de relație. Cei doi păreau să fie extrem de fericiți, ținând cont că au petrecut împreună perioada de carantină, iar, până acum, și-au ținut viața amoroasă discretă.

Pe aceeasi temaPrinți pe care trebuie neapărat să îi cunoști

Alexandra Stan, mesaj dureros publicat după despărțirea de iubit

Recent, cântăreața publica pe social media câteva fotografii cu omul ce îi furase inima, însă, la doar câteva zile distanță, aceasta le-a dezvăluit fanilor un mesaj în care a povestit despre ce s-a întâmplat între ea și partenerul ei.

„Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor.”, a scris cântăreața pe Instagram.

De asemenea, Alexandra Stan a dezvăluit că ultimele luni au fost extrem de intense pentru ea, experimentând foarte multe lucruri atât bune, cât și mai puțin bune:  „Pot să spun că ultimele cinci luni au fost foarte frumoase, nebune, sălbatice, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am dormit pe plajă. Din nefericire, deși nu așteptam nimic la schimb, am primit niște reacții răutăcioase din partea unor oameni pe care încercam să îi ajut. Iar când asta s-a întâmplat, am simțit că mi se frânge inima, dar nu neapărat din cauza reacțiilor lor, ci din cauza faptului că bărbatul meu nu vedea toate aceste lucruri și nu mă credea, nu îmi lua apărarea.”

Vedeta nu dă vina pe nimeni pentru că relația a ajuns la final și recunoaște că perioada scurtă trăită alături de fostul partener a fost una frumoasă:  „Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.”

„Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.  Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: ‘A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni!'”, a continuat ea.

Alexandra Stan, în șoc după despărțire

Chiar dacă îi este foarte greu și recunoaște că este încă în șoc cu privire la despărțirea dureroasă, aceasta a povestit că încearcă să vadă partea plină a paharului și să fie mulțumită pentru toate lucrurile frumoase experimentate, fără să lase sentimentele de ură să îi întunece gândirea.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima.”, a zis aceasta.