News

Alexandra Ungureanu este noua concurentă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Ce ne-a dezvăluit artista despre show

iulia.statie
February 18, 2020 12:54 PM

Alexandra Ungureanu este noua concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities!’. Ea s-a alăturat echipei de concurente și este gata să câștige cât mai mulți fani și să ofere tot ce este mai bun prin modă. Alexandra este o concurentă destul de puternică și reprezintă o amenințare, ținând cont că mereu a urmărit revistele de modă și are o afinitate pentru orice înseamnă frumos.

Pe aceeasi temaGina Chirilă s-a retras de la ‚Bravo, ai stil! Celebrities’! Care este motivul

Noi am vrut să aflăm cât mai multe despre competiție, despre provocările întâmpinate dar și despre cum s-a acomodat Alexandra cu fetele.

Întrebată despre cum i se pare show-ul până acum, artista ne-a dezvăluit: „Este un adevărat challenge, este un show de televiziune care vrea să te decopere așa cum ești tu, cu emoții, cu drame, este foarte obositor dar mi se pare minunat.”

Alexandra Ungureanu este noua concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Ce ne-a dezvăluit artista despre show

Cât despre celelalte concurente, Alexandra recunoaște că nu mereu totul poate să fie roz. „Fetele sunt wow, deși suntem un grup de fete și fetele nu se înțeleg niciodată cap-coadă, există câte un sâmbure de neînțelegere dar până la urmă lumea asta se așteaptă să vadă.”, ne-a dezvăluit Alexandra în exclusivitate.

Artista nu a intrat în competiție sigură că o să câștige, ci își dorește ca publicul să o cunoască mai bine și să o iubească așa cum este ea cu adevărat. „A fost o provocare pentru mine din mai multe puncte de vedere și îmi doresc să mă apropii de o categorie de public pe care n-am avut-o până acum. Aș vrea ca lumea să descopere stilul meu și să mă voteze, de lucrul acesta îmi e mai frică și nu știu ce urmează să se întâmple , sper să am un feedback bun. Din partea publicului o sa fie surprize mai mari, este un public eterogen cu gusturi diferite, este un public nou și fresh.”

Deși nu a intrat cu abordarea de a pune mâna pe trofeu, Alexandra a spus că are o mentalitate de câștigător și este pregătită să țină pasul. „Dacă nu intrii cu o mentalitate de învingător nu ai cum să ții pasul, este foarte multă muncă și un ritm infernal.”, ne-a spus artista.

Cât despre ținutele concepute, Alexandra, o iubitoare convinsă de muzică, spune că nu are cum să își uite prima dragoste și tot aceasta o inspiră prin tot ce face. „Ei ne provoaca prin abordarea aleasă, defilăm pe o piesă, avem o poveste. Muzica este foarte importantă pentru mine, ascultând foarte multă muzică mă las inspirată de mood și îmi închipui o ținută, la mine totul pleacă de la muzică.”, a spus Alexandra.

„Mă inspir si de la tinutele pe care le-am avut până acum, urmăresc reviste, defilări, colecții dar nu sunt o mare admiratoare a trend-urilor. Am artiști care mă inspiră, din trecut, vintage, cum ar fi Audrey Hepburn sau din prezent.”, a spus arista, demonstrând încă o dată că este pasionată de modă.

Mereu se vorbește de anumiți stiliști ce le ajută pe fete, însă noua concurentă dezvăluie că în ultima vreme a ajuns să învețe foarte multe de la aceste ajutoare: „Eu am avut stilist întotdeauna, dar în ultima vreme cred că am ajuns să învăț destul de multe. Peste 10 ani am colaborat cu stiliști care m-au ajutat pentru a completa un look. Am o echipa pe zona de beauty, hair și makeup și sunt extrem de profi.”

Un alt motiv pentru care Alexandra adoră emisiunea ar fi și faptul că poate acum, ca orice pasionată de modă, să facă shopping non-stop. „Acum am o scuză să îmi cumpăr haine noi, iar acest lucru este foarte important, pentru că înainte mă gândeam de două ori.”, ne-a zis vedeta.