News

Alexandrina Țurcan, modelul din Republica Moldova ce a defilat nud în serialul ‚Emily in Paris’, a vorbit despre rolul ei

iulia.statie
October 15, 2020 18:24 PM

Serialul ‚Emily in Paris’ de pe Netflix este noua obsesie a tuturor, fie că vorbim de un mod de a petrece timpul sau de stilul vestimentar al personajului.

Pe aceeasi temaDoina Ciobanu, una dintre cele mai stilate femei din Republica Moldova, cucerește Anglia!

Cine este Alexandrina Țurcan

Totuși, în acest nou serial vedetă apare și un model din Republica Moldova, pe nume Alexandrina Țurcan, ce a defilat nud în serial. Care este ideea serialului? Emily, personajul principal, lucrează în marketing, în Chicago, însă pleacă la Paris în locul unei colege. Bineînțeles, de-a lungul episoadelor putem vedea latura romantică a capitalei, observând apartamente vechi, priveliști amețitoare și bărbați aroganți.

Cât despre protagonistă, ea nu poate să vorbească în franceză, iar număratul etajelor nu este punctul ei forte, dar poate să meargă perfect în pantofi Louboutin și stăpânește social media ca nimeni alta. Bine, nu credem că cineva poate să meargă pe străduțele deloc primitoare pentru tocuri în pantofi extravaganți sau să facă o singură poză, care iese perfect, pe care să o posteze imediat pe social media, dar, trebuie să recunoaștem, serialul are farmecul lui.

Revenind la modelul din Republica Moldova, Alexandrina a povestit totul despre secvența în care defilează nud în serial, dar le-a oferit și un sfat tinerelor din ziua de astăzi. Aceasta a devenit cunoscută pozând pentru mai multe publicații cunoscute, cum ar fi Vogue, Elle și Harper’s Bazaar, iar în 2014, ea devenea imaginea parfumului Alien, al brand-ului Thierry Mugler, scrie publicația Elle.

Ce a spus modelul despre rolul din serialul ‘Emily in Paris’

„Rolul meu scurt din ‚Emily in Paris’ a fost o experiență minunată, cu multe râsete. P.S.: vă rog să nu îi arătați ultima mea poză mamei mele, altfel va face infarct (mă bucur că nu are Netflix). Și da, am defilat dezbrăcată pe podul Alexandre III, în august, ceea ce înseamnă că era plin de turiști, mulți turiști. Dar, ce nu facem de dragul artei.”, a scris ea pe Instagram.

„Lecție! Fetelor, mergeți la școală, obțineți o diplomă și un loc de muncă real, altfel, o să ajungeți ca mine: defilând goală pentru o producție Netflix pentru a vă câștiga existența.”, a continuat modelul.

 

View this post on Instagram

 

My short role in “Emily in Paris” was an amazing experience 🤗 loads of laugher 😆 P.S. :please do not show the last picture to my mom or she will have a heart attack ( happily she doesn’t have Netflix) 🤭 and yes I walked naked the Alexandre III bridge in August, which means tourists,loooaaaads of tourists . But , what doesn’t one do for art 🤷🏼‍♀️😂 Lesson! :Girls , go to SCHOOL, get a DEGREE and a REAL JOB otherwise you will finish like me. Walking naked for some Netflix production in order to make a living.

A post shared by @ alexandrina_turcan on