News

Alexia Eram, jignită online! Ce mesaje usturătoare a primit fiica Andreei Esca pe Instagram

Verdict.ro
October 9, 2018 14:44 PM

Alexia Eram este una dintre adolescentele care au avut curajul să plece de acasă. Fiica celei mai iubite prezentatoare de știri din România a plecat în străinătate. Aceasta își urmează visul de a studia moda. Deși acest lucru este de apreciat și deși are foarte mulți fani, fiica Andreei Esca a fost jignită teribil pe internet.

Pe aceeasi temaAnca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

Alexia Eram, jignită online! Ce mesaje usturătoare a primit fiica Andreei Esca pe Instagram

Alexia Eram a postat o fotografie pe Instagram. În imagine, Alexia zâmbește larg și descrierea i se potrivește de minune. „Fii răbdător și urmează-ți călătoria”, a scris Alexia Eram.

Deși foarte multe adolescente o adoră și aspiră să fie ca ea, o tânără nepoliticoasă i-a lăsat un comentariu extrem de răutăcios.

„Sincer îți spun că o ființă mai urâta ca tine nu am mai văzut până acum, mi-a fost dat să o văd și pe-asta”, a scris aceasta.

Cu siguranță, Alexia nici nu a băgat în seamă comentariul răutăcios. Toți ceilalți fani au complimentat-o și s-au întrecut în replici frumoase.

„Ce frumoasă ești, Alexia /  Pe când un nou vlog? / Ești superbă, bravo ție / Wow, așa da” i-au scris fanii.

Alexia Eram studiază la o celebră universitate din Londra. Acolo s-a împrietenit rapid cu mai mulți tineri de vârsta ei.

Sursă: www.spynews.ro