News

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de căsătorie? „Amândoi am vrea copii. Cred că doi copii”

Verdict.ro
March 29, 2019 14:38 PM

Eliminat de curând din show-ul „Exatlon”, Mario Fresh a dat detalii despre relația sa cu Alexia Eram, fiica prezentatoarei TV Andreea Esca. Deși acum relația lor este una la distanță, Mario susține că viitorul lor e legat de România.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de căsătorie? „Amândoi am vrea copii. Cred că doi copii”

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, citat de Libertatea, Mario Fresh a vorbit despre gelozie, planuri de căsătorie, despre copii, despre Alex Velea și Antonia, despre tatuaje și multe altele.

Mario a spus că atât el, cât și Alexia suferă de gelozie. „Suntem amândoi foarte geloși, dar în modul acela frumos. Suntem corecți.”

Distanța îi deranjează și nu-și doresc să se mute în străinătate. „Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum.

Îi place Londra, dar prietenii, familia, casa, toate o trag spre casă. O să facă ceva foarte tare cu viața ei. Are un viitor strălucitor”, crede Mario despre Alexia.

„Vorbim o dată la câteva zile despre căsătorie”

Mario susține că discuțiile cu Alexia despre căsătorie sunt, deocamdată, doar simple glume. „Nu ne-am făcut planuri de căsătorie. Vorbim o dată la câteva zile, dar sunt doar glume. Îmi mai spune: «Uite, inelul ăsta îl vreau, de la firma asta!». Dar atât.

Amândoi am vrea copii. Cred că doi copii. Nu contează, băieți, fete. Să trecem de facultate, să se mute înapoi în România. Copiii vor apărea după 26-27 de ani. Eu am 19, ea are 18 acum”, a mai precizat Mario.

„Am experiență cu copiii. Locuind în casă cu Antonia și cu Alex, am stat cu copiii. Au fost cazuri în care au plecat o noapte întreagă. Și eu am stat cu copiii. Le-am dat de mâncare, i-am spălat. Sunt foarte descurcăreț”, a mai spus artistul.

Mario și Alexia și-au făcut și tatuaje similare cu mesajul „A la folie”. „Are și ea la fel, în același loc. Scrie „la nebunie”. E vorba noastră”, a mai spus Mario Fresh.

„Când m-am întors de la Exatlon, m-am uitat pe contul ei, la toate pozele pe care le-a postat din ianuarie, de când am plecat și n-am mai avut telefon. Am dat like la fiecare poză a Alexiei.”