News

Alexiei Eram îi este greu să fie fiica faimoasei Andreea Esca

iulia.statie
November 18, 2019 16:52 PM

Pentru că este fiica Andreei Esca, multă lume are pretenții mari de la Alexia Eram. Aceasta s-a lovit de multe lucruri de-a lungul tinereții, mai ales că și ea luptă pentru o carieră strălucitoare.

Pe aceeasi temaFiica Andreei Esca, Alexia Eram, nemulțumită de viața la Londra

Alexia Eram studiază la Londra și își dorește un viitor strălucit, pentru care muncește din greu. Lumea o cunoaște datorită vlogului ei de succes, dar și pentru că este fiica celei mai cunocute știriste din România.

Tânăra le-a povestit  celor de la Viva! despre problemele pe care le-a întâmpinat, dar și despre relația minunată pe care o are cu mama sa.

„Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii.”, a spus Alexia în interviul Viva!

„Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea.”, a spus ea.

„Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în ‘I love Violetta’, de exemplu, și am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost și dacă eram fata Arcului de Triumf.”, a continuat ea.

Alexiei Eram îi este greu să fie fiica faimoasei Andreea Esca

Alexiei Eram îi este greu să fie fiica faimoasei Andreea Esca

„Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?”, a adăugat Eram.

Ba chiar, ea a dezvăluit și care este cel mai important sfat pe care mama sa i l-a oferit.

„Cele mai bune sfaturi de la mama? Să fiu deschisă către oameni și oportunități, să nu zic nu, să am încredere în mine și să știu că orice lucru, chiar și rău, se întâmplă ca să-mi fie mai bine!”, a spus Alexia Eram.

Totuși, Alexia nu este mulțumită de viața pe care o duce la Londra și își petrece fiecare clipă liberă în țară, alături de familie, prieteni și iubitul său, Mario Fresh.

Acest lucru se vede și pe social media, căci Eram nu dezvăluie nimic din viața pe care o are acolo. Ba chiar mama ei, Andreea Esca a vorbit despre asta.

„Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe’”, a scris Andreea Esca pentru Alistmagazine.ro