News

Alice Cavaleru a mai fost căsătorită înainte de a-l întâlni pe Vladimir Drăghia

andreea voicu
February 26, 2019 12:18 PM

Alice Cavaleru, mama fetiţei lui Vladimir Drăghia, a mai fost căsătorită. Aceasta a divorţat în urmă cu mai mulţi ani, înainte de a-l cunoaşte pe câştigătorul de la Exatlon.

Alice Cavaleru a fost căsătorită cu Cocea Răzvan. Cei doi s-au iubit câţiva ani şi au divorţat pe cale amiabilă, la notar. Nemulţumită de cum s-a făcut partajarea averii, Alice l-a acţionat în instanţă pe bărbat, scrie Cancan.ro.

Alice Cavaleru a mai fost căsătorită înainte de a-l întâlni pe Vladimir Drăghia

În timpul căsniciei, cei doi au făcut o avere colosală. Aceştia au construit un imobil, care era alcătuit din 7 apartamente, însă şase din ele au fost vândute de Cocea Răzvan. Se pare că Alice Cavaleru nu a beneficiat de niciun ban de pe urma vânzării apartamentelor.

Actuala soţie a lui Vladimir Drăghia a cerut instanţei să i se acorde jumătate din suma pe care fostul ei partener a încasat-o de pe urma apartamentelor. Însă s-a răzgândit şi a renunţat la procesul intentat fostului soţ, pe motiv că nu are bani de taxa de timbru.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia s-au căsătorit vara trecută. Câștigătorul Exatlon și-a unit destinul de cel al mamei fetiței sale, Alice Cavaleru, într-o ceremonie relaxată, pe malul mării, în prezența celor mai importante persoane din viața lor.