Vedete

Alice Cavaleru a născut a doua oară! Prima fotografie cu fetița și ce nume rar poartă

Camelia
September 7, 2022 12:11 PM

Ce nume rar are fetița lui Vladimir Drăghia. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au postat și prima fotografie cu fetița, direct din maternitate. Iată ce nume unic și special poartă micuța nou-născută.

Bucurie mare în familia lui Vladimir Drăghia. Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară o fetiță perfect sănătoasă. Actorul și frumoasa lui soție mai au o fetiță pe nume Alaia Zora, iar pentru cea mică au ales un nume special.

Ce nume rar are fetița lui Vladimir Drăghia

Astfel, cea mică s-a născut la ora 23:20 și a primit nota 10 din partea medicilor, a avut o greutate de 3,530 kilograme, și 53 de centimetri lungime. Alice Cavaleru a născut natural, iar soțul ei i-a fost alături în tot acest timp. Cei doi au postat prima fotografie pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant.

Vezi fotografiile și numele fetiței pe CIAO.RO

Motivul scandalos pentru care Vladimir Drăghia și-a mutat fetița de la grădiniță: ”Au pierdut câteva zeci de mii de euro…”

„Sper să nu mă surprindă azi, pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ”taxă de Moș Crăciun”! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea ”taxă de Moș Crăciun”!”