News

Alina Ceușan a ales nașii băiețelului său! Bloggerița se înrudește cu prietena ei, Carmen Grebenișan

iulia.statie
October 21, 2020 17:12 PM

Alina Ceușan a născut de curând un băiețel, pe nume Rock, iar acum vedeta se pregătește de un alt eveniment emoționant, anume botezul micuțului său.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, totul despre provocările întâmpinate în timpul sarcinii

Carmen Grebenișan, nașă pentru micuțul prietenei sale, Alina Ceușan

Se pare că nașa micuțului va fi nimeni alta decât Carmen Grebenișan, prietena cea mai bună a bloggeriței. Cele două se bucură de o prietenie superbă de mulți ani de zile și sunt extrem de apreciate în mediul online, fiind unele dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi.

Întrebată dacă i-ar plăcea să îl boteze pe Rock, Carmen a explicat că abia așteaptă evenimentul. „Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a dezvăluit aceasta în exclusivitate pentru revista Viva!.

Carmen Grebenișan, despre relația de prietenie pe care o are cu Alina Ceușan

Fiind prietene de multă vreme, Carmen a mărturisit că au existat și certuri între ea și Alina Ceușan, însă, nicio neînțelegere nu a durat foarte mult și nu a putut interveni în prietenia pe care acestea o au.

„Da, ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie. Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum 10 minute s-au atenuat și am și uitat de ele.”, a dezvăluit bloggerița pentru publicația menționată mai sus.

„Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere.”, a adăugat Carmen.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de curând de către iubitul ei. Momentul emoționant a fost filmat, iar aceasta a decis să le dezvăluie totul urmăritorilor săi de pe Instagram. Alături de ea a fost și Alina Ceușan, ce a filmat totul: „Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi! Viața începe din nou, acum!”