News

Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului

iulia.statie
June 24, 2020 11:00 AM

Alina Ceușan se află în ultimul trimestru de sarcină, iar până acum, bloggerița a preferat să rămână extrem de discretă cu privire la sexul bebelușului său.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, apariție wow la cununia religioasă. A schimbat 3 rochii

Alina Ceușan va avea fetiță sau băiețel?

În urmă cu puțin timp, Alina făcea anunțul emoționant oficial pe Instagram, în felul propriu, dezvăluind un videoclip în care fanii puteau să trăiască alături de ea câteva clipe minunate de pe parcursul sarcinii. Ceușan a vorbit cu publicația Elle pentru a dezvălui dacă va avea fetiță sau băiețel și despre cum i s-a schimbat percepția asupra viitorului, dar și ce crede despre partenerul ei din postura de tătic.

„Da, e băiețel”, a spus vedeta.

Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze? O să sterilizez totul în jur? O să plâng și eu deodată cu el să-i demonstrez că nu-i concurs? Cum o să fiu…? „, a spus bloggerița.

Cât despre programul ei, Alina a recunoscut că acesta se va schimba total: „Realist, va fi cu siguranță altceva. Nu vom mai dormi până la 9-10, nu ne vom mai seta alarma pe telefon, că vom avea una mică și dulce lângă noi. Și, sinceră să fiu, acum că am vizualizat tot momentul acesta, cred că nu o să ne vină să credem ce trăim, în fiecare dimineață, cel puțin o bună perioadă de vreme, din septembrie încolo.”

Alina își dorește să ca soțul ei să joace un rol esențial în creșterea copilului lor, având doar cuvinte de laudă de spus despre partenerul ei, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste.

„Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Cred că dincolo de relația pe care o vom avea noi și care am înțeles că e una foarte specială, cea mamă-fiu, relația tată-fiu e esențială în dezvoltarea unui bărbat coerent, cum îmi place să spun. Am discutat deja de nenumărate ori despre asta și de multe ori stăm seara în pat și ne gândim că mai sunt doar câteva luni până devenim părinți și încercăm de pe acum să ne eliberăm programul și să fim acolo acum când are atâta nevoie de noi, amândoi.”, a zis aceasta.

Cât despre creșterea băiețelului ei, Alina are câteva dorințe simple, dar extrem de importante.

„Mi-aș dori să aibă reperele simple și de bun simț în primul rând, repere cu care am fost și noi crescuți. Să știe să spună mulțumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înțeleagă că oamenii și situațiile vor veni în viața lui cu un rol, că viața e scurtă și trebuie trăită frumos, dar întotdeauna așa cum își dorește el.”, a spus Alina Ceușan.

„Să nu privească prea mult în spate și mai ales în stânga și în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Și va ști, sunt sigură, ce e important pentru el. În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd.„, a dezvăluit ea în exclusivitate pentru publicația menționată mai sus.