News

Alina Ceușan a născut! Prima fotografie cu bebelușul

iulia.statie
September 15, 2020 12:19 PM

Alina Ceușan a născut noaptea trecută, la ora 04:44. Bloggerița și-a mărit familia, iar anunțul emoționant a fost făcut chiar de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, pe rețelele de socializare.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, apariție wow la cununia religioasă. A schimbat 3 rochii

Alina Ceușan a născut!

Internauții au avut multe emoții, ținând cont că bebelușul Alinei era unul mult așteptat, vedeta documentându-și sarcina și dezvăluindu-le fanilor cele mai frumoase momente. Ieri, aceasta anunța că merge la spital, ținându-ne pe toți cu sufletul la gură.

Alina Ceușan a trecut prin câteva momente dificile, având dureri tipice momentului nașterii, iar Carmen Grebenișan i-a fost alături, chiar și virtual, pentru a fi sigură că totul va fi bine.

„Neața! A născut Alina! Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește. A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar pot să vă zic că s-a întâmplat asta. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat.”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.

Acum, iată că avem și primele fotografii, alături de o descriere emoționantă. După un travaliu ce a durat 12 ore, bloggerița a adus pe lume un minunat băiețel, iar numele ales este pe măsură.

„12 ore de travaliu, o oră de împins, și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe bebe Rock Tisha. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte au fost: ‘Deci tu ai fost în burtica mea, în tot acest timp.’”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Twelve hours of labour, 1h of pushing, and a C-section later, I give you: baby Rock Tisha ? 15.09.2020, 4:44 ?my first words to him: „So it was you all this time, inside” ?✌? @reteaua.reginamaria

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Cum a anunțat aceasta că este însărcinată

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri și bloggeri din România, iar, de curând, aceasta s-a remarcat și la Asia Express, unde a participat alături de prietena ei, Carmen Grebenișan. Ea posta un videoclip extrem de emoționant în urmă cu doar câteva luni, prin care dezvăluia că este însărcinată.

„Suntem fericiți și curioși de această călătorie. Suntem pregătiți pentru așa ceva? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătit sau cel puțin așa am auzit, însă aceasta este cea mai incitantă parte, nu este așa?”, spunea Alina în videoclip.

„Avem multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu o să ne înveți multe. Se spune că viața este mai bună atunci când trăiești o stare de recunoștință, așa ne simțim noi acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, a zis aceasta.

În respectivul clip, internauții puteau vedea imagini de la primele ecografii, dar și secvențe în care burtica este extrem de vizibilă. După acest anunț emoționant, Alina a continuat să își țină la curent fanii cu tot ce se întâmplă, dar i-a anunțat și sexul bebelușului. „Da, e băiețel”, a spus vedeta pentru Elle.