Fashion

Alina Ceușan - apariție memorabilă la Elle New Media Awards 2019

andreea voicu
June 14, 2019 16:11 PM

Vedetele din showbiz au fost prezente joi seară, 13 iunie, la cea mai așteptată petrecere a verii, Elle New Media Awards 2019. Petrecerea fastuoasă s-a desfășurat la Clubul Diplomatic din Capitală.

Pe aceeasi temaAlina Ceuşan s-a măritat! Ce a purtat celebra bloggeriţă la cununia civilă

Alina Ceușan – apariție memorabilă la Elle New Media Awards 2019

Ca deobicei, divele au avut de respectat un dress-code ‘Romance is not dead’. Ajuns la cea de-a patra ediție, evenimentul a premiat cele mai  influente personalități din social media. Printre cele mai memorabile apariții s-a numărat Alina Ceușan, una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de modă din România.

În 2018, ea a fost câștigătoarea premiului pentru ‘Cel mai bun blog de modă’ la ELLE New Media Awards 2018. De data aceasta, blondina celebră a prezentat show-ul alături de Maurice Munteanu.

Pentru acest eveniment, Alina Ceușan a ales să îmbrace un outfit all-black, format dintr-o fustă scurtă și un sacou oversize, la care a asortat un dress negru, plasă, cu inserții strălucitoare, și sandale negre. La întreg outfit-ul, piesele de rezistență au fost peruca neagră și accesoriul inedit pe care aceasta l-a purtat pe cap.

Alina Ceușan s-a măritat cu Raul Tişa

Mai mult de atât, pentru cei care nu au aflat, Alina Ceușan s-a măritat în urmă cu câteva zile, cu iubitul său, Raul Tişa. Evenimentul a avut loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, sub privirile entuziasmate ale invitaților.

În ultimii ani, Alina Ceușan a reușit să se impună ca blogger de success, devenind un adevărat reper în domeniul fashion. Alina Ceușan este cel mai premiat blogger român de fashion, având în portofoliul său distincții precum: Best Lifestyle Influencer on Social Media la ELLE Blogging Awards în 2017 și Best Fashion Blog la ELLE Blogging Awards 2016, precum și PEOPLE’S CHOICE – Digital Divas din 2013, patru ani la rând (din 2013 până în 2016), Best Instagram Account of 2015 și Digital Divas FTV – Best Fashion Blogger of the Year în 2013.