Fashion

Alina Ceușan, Digital Diva of the Year, planuri mari pentru viitor: "Vreau să dau un exemplu prin tot ceea ce fac"

nicoleta.ispasescu
April 26, 2018 14:13 PM

Bloggerița din Târgul Mureș, Alina Ceușan, a fost desemnată săptămâna asta Diva digitală a anului, ceea ce ne face să credem că munca din online, și anume din zona de beauty și fashion, nu a fost făcută în zadar. Și ăsta nu este singurul premiu pe care Alina l-a câștigat, au mai fost încă trei, și anume BEST YOUTUBE CHANNEL IN FASHION & BEAUTY, BEST FASHION INSTAGRAM ACCOUNT, BEST FASHION BLOGGER: „Am câștigat patru premii sau cinci. Sincer și eu am pierdut numărătoarea. Bineînțeles cel mai important premiu pentru mine și cea mai bună confirmare este Digital Diva of The Year”.

Cei care o cunosc știu deja că Alina este o fashionistă convinsă având în vedere că nu trece neobservată la niciun eveniment și că surprinde pe toată lumea cu ținutele ei, demne de pozat la evenimentele internaționale. Bloggerița este atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei, îi place să fie la curent cu tendințele și se inspiră de pe Pinterest, din reviste și din colecțiile marilor designeri: Îmi aleg ținutele singură și inspirația vine de peste tot. Poate să vină dintr-o ieșire în oraș, dintr-o plecare. Îmi place foarte mult să călătoresc și foarte mult din inspirația mea vine de acolo, din călătorie. Însă, la fel ca toată lumea, mă inspir și eu de pe Pinterest, din reviste, de pe runway, bineînțeles, am aplicația Vogue Runway, tot timpul mă uit la ce prezentări au mai apărut. Cred că ținutele cumva sunt într-o continuă schimbare și încerc să mixez foarte mult. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe partea de reviste, de modă în România și da, cred că online-ul ne ajută foarte mult pentru că suntem acolo 24/24, urmăresc niște hashtag-uri iarăși pe Instagram. E o combinație așa de mai multe lucruri”.

Este urmărită de zeci de mii de tinere și muncește foarte mult, ceea ce o face să petreacă mai puțin timp cu familia, cu logodnicul ei Raul și cu pisicile. O vedem plecată destul de des în vacanțe exotice, sau la diverse evenimente din capitală, însă de fiecare dată se întoarce cu drag acasă și momentan nu are planuri să se mute de acolo: „Am muncit foarte mult. Încercăm să aducem cât mai multe lucruri noi în online, cât mai multă informație pentru că avem nevoie de genul ăsta de content. Suntem plecate mai mereu, foarte puțin pe acasă, mult prea puțin. Încerc să îmi organizez cumva programul ca să stau mai mult pe acasă cu Raul, cu pisicii și cu familia”.

Și-ar dori să predea meseria pe care ea a învățat-o singură!

Vlogurile Alinei Ceușan au luat naștere, în mare parte, din necesitatea de a răspunde tuturor întrebărilor pe care le primea în mod repetat pe Instagram sau pe mail. Meritul pentru munca pe care o face este al ei, dat fiind faptul că singură a învățat tot ce este legat de fotografie, filmare, montaj, editat etc. Știind prin cate nopți nedormite a trecut și cat de mult s-a străduit să învețe totul, Alina ne-a declarat că i-ar plăcea ca într-o zi să își lanseze un Masterclass, în care să îi învețe și pe alții ce știe ea mai bine, și anume bloggingul: „Am foarte multe mesaje referitoare la cum să-ți începi un blog, cu ce ar trebui să filmezi, cu ce ar trebui să pozezi, cu ce ar trebui să începi, de unde să o apuci. Și chiar m-am gândit să fac ceva în direcția asta, un fel de Masterclass online, însă toate lucrurile sunt încă în derulare. Cu foarte mare drag dau sfaturi tuturor celor care vor să-și înceapă un blog. Eu mi-aș fi dorit ca la rândul meu să am pe cineva care să îmi spună…”.

Nu suport să aștept după oameni, nu am timp.

„Eu cumva vreau să dau un exemplu prin tot ceea ce fac și sper ca toți bloggerii să își dorească să facă tot mai mult, tot mai bine, tot mai nou, tot mai tare. Nu mă văd neapărat mai aparte decât restul fetelor sau și băieților. Eu cred că sinceritatea este atuul meu forte. Sunt foarte perfecționistă. Nu vreau ca lucrurile să iasă bine, ci foarte bine. Din această cauză, aproape tot contentul îl fac eu”.