News

Alina Ceușan este însărcinată?

iulia.statie
February 25, 2020 13:08 PM

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România și vedetă la emisiunea ‚Asia Express’, este însărcinată, după cum a dezvăluit în exclusivitate cancan.ro.

Deși frumoasa blondă a încercat să țină totul secret, se pare că acum s-a aflat despre sarcină. Alina Ceușan și iubitul ei s-au căsătorit de mai mult de jumătate de an, iar acum, vedeta s-ar pregăti să devină mamă.

Deși nu și-ar fi dorit ca vestea să se afle așa de repede, reprezentanții ei au dat-o de gol în timp ce purtau o discuție de afaceri cu o companie, pentru un proiect.

Alina Ceușan este însărcinată?

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză.”, a declarat o persoană din anturajul vedetei pentru publicația menționată mai sus.

În iunie 2019, Alina Ceușan s-a căsătorit cu iubitul ei, Raul Tișa. Bloggerița a schimbat mai multe ținute la nunta sa, fiecare look fiind captivant și inedit, demonstrând din nou că este o împătimită a modei.

Alina Ceușan a devenit cunoscută după ce și-a făcut un blog în 2012, inițial fiind o temă pentru facultate. Văzând cât de bine îi merge, Alina a continuat și a ajuns să lucreze cu brand-uri mari și diferite reviste. Acum, o putem vedea pe bloggeriță la emisiunea ‚Asia Express’, unde participă alături de prietena sa, Carmen Grebenișan.