News

Alina Ceușan este însărcinată! Vedeta a facut anunțul extrem de emoționant

iulia.statie
May 11, 2020 10:22 AM

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri și bloggeri din România, iar, de curând, aceasta s-a remarcat și la Asia Express, unde a participat alături de prietena ei, Carmen Grebenișan.

Pe aceeasi temaAlina Ceuşan s-a măritat! Ce a purtat celebra bloggeriţă la cununia civilă

Alina Ceușan este însărcinată! Vedeta a făcut anunțul extrem de emoționant

În ultima vreme s-a zvonit că vedeta este însărcinată, iar acum Alina a făcut publice frumoasele vești! Ea și soțul ei, Raul, așteaptă un bebeluș.

Ceușan a postat un videoclip pe Instagram în care dezvăluia drumul ei încă de când a aflat că este însărcinată. În respectivul videoclip se pot observa imagini de la primele ecografii, dar și secvențe în care burtica este extrem de vizibilă. Vedeta strălucește și este mai fericită ca niciodată, iar imaginile în care apare alături de soțul său sunt și ele emoționante.

„Suntem fericiți și curioși de această călătorie. Suntem pregătiți pentru așa ceva? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătit sau cel puțin așa am auzit, însă aceasta este cea mai incitantă parte, nu este așa?”, spune Alina în videoclip.

„Avem multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu o să ne înveți multe. Se spune că viața este mai bună atunci când trăiești o stare de recunoștință, așa ne simțim noi acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, a zis aceasta.

Copilul va veni pe lume în septembrie, după cum a dezvăluit bloggerița, iar până atunci, suntem sigure ca Alina ne va mai dezvălui din când în când detalii pe Instagram privind noua ei călătorie, ca viitoare mamă.

 

View this post on Instagram

 

To describe the feeling. Press play 🤍 (View full screen, on IGTV)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on