Fashion

Alina Ceuşan s-a măritat! Ce a purtat celebra bloggeriţă la cununia civilă

andreea voicu
June 9, 2019 18:13 PM

Alina Ceuşan s-a măritat! Cunoscuta bloggeriţă şi iubitul său, Raul Tişa, s-au căsătorit civil sâmbătă, 8 iunie. Cei doi au spus ‘DA!’ în fața ofițerului stării civile.

Pe aceeasi temaCum s-a schimbat viata celei mai cunoscute bloggerite din România

Evenimentul a avut loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, sub privirile entuziasmate ale invitaților.

Alina Ceuşan a fost, ca deobicei, în centrul atenţiei şi a întors toate privirile cu ţinuta aleasă pentru ziua cea mare.

Alina Ceuşan s-a măritat! Ce a purtat celebra bloggeriţă la cununia civilă

Blondina a ales să îmbrace un outfit all-white, semnat Ingrid Teodosiu, compus dintr-un sacou şi fustă scurtă albe. La întreaga ţinută, Alina Ceuşan a asortat o pălărie creată de Maria Palaria. Alesul inimii sale a îmbrăcat o ţinută neagră.

 

View this post on Instagram

 

WE SAID YES! Say hello to Mr. and Mrs. Tișa! ? @raultisa ready for whatever life throws at us, forever. #ARTcastleWEDDING #CivilCeremony #BrideAndGroom

A post shared by ALINA CEUSAN (@alinaceusan) on

Alina Ceuşan este una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe ale momentului. În urmă cu mai mulţi ani şi-a lansat un blog de beauty, iar de atunci se bucură de un real succes în mediul online.

Nu numai pe plan profesional îi merge bine, ci şi în viaţa personală. Alina are o relație frumoasă de mai bine de 6 ani alături de Raul.

‘Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta’, a mărturisit Alina Ceuşan la Antena Stars.