News

Alina Ceușan și-a botezat băiețelul. Dress code "fără tocuri"

Verdict.ro
May 23, 2021 10:57 AM

Bloggerița Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume pe data de 15 septembrie un băiețel, ce poartă numele de Rock. Sâmbătă, 22 mai, aceasta s-a pregătit pentru un alt eveniment important în viața sa, anume botezul micuțului său.

”Pentru botez m-m gândit la un evenimt intim, foarte intim, în familie. Vom fi doar eu, Raul, nașii, părinții și frații. ”, declara Alina în urmă cu ceva timp.

Mare mister în jurul botezului micuțului Rock

 

Sambata aceasta a avut loc evenimentul mult așteptat, micuțul Rock a fost creștinat. Botezul a avut loc la Vila Cheia, vila aflata la 27 km de Cluj-Napoca, orașul unde locuiesc Alina, Raul si micuțul Rock. Familia și cei mai apropiați prieteni au fost alături de cuplul Alina Ceușan – Raul Tisa.

Carmen Grabenișan, Alex Militaru, Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) sunt doar câțiva dintre cei care au luat parte la eveniment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ViilΛ Cheia (@viila_cheia)

Singura care a postat pe Instagram despre fericitul eveniment este Andreea Popescu, proaspăta parteneră de afaceri a Alinei.  Tot ea dezvăluie dress code-ul evenimentului si anume „fără tocuri”.

 

Captura Instagram Andreea Popescu
Captura Instagram Andreea Popescu

Cine sunt nașii baiețelului

 

Alina și partenerul ei, Raul, au ales deja nașii micuțului. Se pare că nașa băiețelului va fi nimeni alta decât Carmen Grebenișan, prietena cea mai bună a bloggeriței. Cele două se bucură de o prietenie superbă de mulți ani de zile și sunt extrem de apreciate în mediul online, fiind unele dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi.

Întrebată dacă i-ar plăcea să îl boteze pe Rock, Carmen a explicat că abia așteaptă evenimentul. „Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a dezvăluit aceasta în urmă cu ceva timp.