News

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, shooting foto inedit împreună

iulia.statie
March 14, 2020 12:00 PM

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fac senzație pe internet! Cele două bloggerițe au devenit cele mai cunoscute din România și nu doar frumusețea le recomandă.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan este însărcinată?

Alina Ceușan a devenit cunoscută după ce și-a făcut un blog în 2012, inițial fiind o temă pentru facultate. Văzând cât de bine îi merge, aceasta a continuat și a ajuns să lucreze cu brand-uri mari și diferite reviste. Alături de ea a fost mereu cea mai bună prietenă, Carmen Grebenișan, ce este la fel de încrezătoare și muncitoare ca amica sa.

Acestea nu s-au oprit doar aici. Deși câștigă premiu după premiu, au propriu brand și lucrează cu diferite companii, fără a avea pic de timp liber, cele două participă acum la emisiunea ‘Asia Express’, unde publicul de toate vârstele le-a îndrăgit imediat.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, shooting foto inedit împreună

Recent, Ceușan a postat o fotografie inedită din vacanța din Maldive, unde se relaxează alături de prietena ei într-o cadă amplasată într-un decor de vis.

Arătând ca două surori și având mereu zâmbetul pe buze, încărcate cu optimism, ne este clar de ce românii le îndrăgesc pe cele două. Mai mult, acestea au și un fizic de invidiat, bloggerițele postând mereu poze de la sală, unde duc la capăt antrenamente intense.

Atunci când vine vorba de stilul lor vestimentar, putem să spunem că fiecare apariție este desăvârșită. După atâția ani de lucrat în domeniul fashion, Alina și Carmen au ajuns la o maturitate stilistică demnă de lăudat și știu exact ce pot să propună pentru a aduce mereu ceva fresh.

 

View this post on Instagram

 

7300km away. The other way! ✈️ Memories of New York FW with @grebenisancarmen #AcGoesToNewYork ?

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on Feb 29, 2020 at 9:23am PST