News

Alina Ceușan, totul despre provocările întâmpinate în timpul sarcinii

iulia.statie
June 6, 2020 12:47 PM

Alina Ceușan a avut parte de foarte multe evenimente frumoase în ultimul an. Faimoasa bloggeriță s-a căsătorit cu alesul ei, cei doi fiind împreună deja de opt ani, a participat la emisiunea ‚Asia Express’, iar după multele provocări întâmpinate acolo, a venit acasă și a rămas însărcinată, așteptând primul bebeluș.

Pe aceeasi temaCarmen Grebenișan, dezvăluiri despre iubitul său

Alina Ceușan a povestit totul despre sarcină

Alina va aduce pe lume un bebeluș în septembrie, iar aceasta a făcut anunțul printr-un videoclip emoționant pe Instagram, printr-un videoclip în care a adunat câteva momente pe care le-a trăit pe parcursul sarcinii.

Acum, vedeta a vorbit în exclusivitate cu revista Viva! și a dezvăluit totul despre sarcină, vorbind atât despre momentele frumoase trăite, cât și despre problemele întâmpinate.

„A fost un moment emoționant, dar și puțin confuz pentru mine. Deși a fost cumva o sarcină planificată, am aflat destul de târziu, nu mi-am dat seama că sunt însărcinată. Am conștientizat în același timp că trebuie să las emoțiile și grijile la o parte și că urmează o etapă foarte importantă din viața noastră.”, a declarat vedeta.

La fel ca orice femeie însărcinată, Alina s-a confruntat și cu anumite provocări și intoleranțe. „Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină.”, a zis Alina Ceușan în exclusivitate pentru publicația menționată mai sus.

Cât despre această perioadă, bloggerița s-a bucurat de timpul petrecut acasă, alături de soțul ei și recunoaște că este extrem de relaxată. „Eu m-am simțit foarte bine în această perioadă și chiar m-am bucurat de faptul că pot sta acasă și că nu trebuie să merg la foarte multe evenimente și joburi, mai ales spre București. A fost o perioadă foarte frumoasă și liniștită. Eu și Raul am apucat să stăm practic două luni întregi împreună, ceea ce cred că este un moment unic pentru noi și pentru viitoarea noastră familie.”, a povestit vedeta.

„Sinceră să fiu, nu mă tem de nimic. Îmi iau doar măsurile obișnuite de precauție, ca orice alt cetățean al țării, în rest sunt o fire foarte relaxată și iau lucrurile așa cum vin. Cred că asta e important.”, a zis aceasta.