News

Alina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul

Verdict.ro
February 11, 2019 13:26 PM

Iubirea dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu a trecut testul timpului, iar din luna noiembrie a anului trecut cei doi formează oficial o familie. Căsătoria la Starea Civilă a avut loc în secret.

Alina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul

Înainte de a face marele pas, actrița s-a consultat cu fiul ei. La finalul anului trecut, căsătoria celor doi a luat prin surprindere întreaga lume. Alina și Dan se hotărâseră de ceva vreme, dar au avut de așteptat momentul potrivit pentru a semna actele ca soț și soție.

„Nu a fost spontan absolut nimic, ne-am decis mai de mult, dar, ca să fiu sinceră până la capăt, am așteptat să facă băiatul meu 18 ani, pentru că l-am vrut pe el alături de mine. Asta a fost. A reacționat foarte bine, bănuiesc că se aștepta ca, la un moment dat, să se întâmple și asta. Acum, să vedem cum o să reacționez eu când îmi va spune el: „Mama, mă însor!” Vedem. O să fie mișto”, a declarat actrița, pentru Libertatea.

N-a îmbrăcat rochia de mireasă

Alina Chivulescu și Dan Chișu vor celebra căsătoria alături de prieteni, însă nu va fi o nuntă propriu-zisă, pentru că nici unul, nici celălalt nu țin la tradiții.

„O să facem la un moment dat o petrecere la care să ne chemăm niște prieteni apropiați și cam asta va fi, ca tradiție. Nu mi-am dorit niciodată să îmbrac rochia de mireasă. Nici la prima căsătorie nu am fost mireasă”, a mai mărturisit Alina.