News

Alina Eremia, comparată cu un personaj din Matrix

daniela.untu
February 6, 2020 21:03 PM

Vedetele și influencerii au dat curs invitației de la avanpremiera filmului “Păsări de pradă”, o peliculă care o are în prim-plan pe Harley Quinn, cunoscută datorită comportamentului ei vesel și inedit.

Pe aceeasi temaAlina Eremia, despre bijuteriile preferate: „Am un set de inele, efectiv dorm cu ele!”

Artiștii au fost atenți la outfit-urile alese și au avut grijă să respecte dress code-ul ales, anume ținute inspirate din personajul mult îndrăgit.

Dintre aceste vedete prezente la eveniment a făcut parte și Alina Eremia, care a lansat de curând piesa “Aripi de vis”, iar noi ne-am dorit să aflăm totul despre ținutele sale din clip dar și cât de mult s-a implicat în piesă.

Alina Eremia, comparată cu un personaj din Matrix

Alina Eremia ne-a povestit cât de mult însemnă piesa pentru ea și faptul că multe dintre ideile ei se regăsesc în videoclip: “Este o piesă la care țin extraordinar de tare, este un proiect de suflet pentru că m-am implicat din toate punctele de vedere, de la partea de studio, song writing până la clip.

Cât despre ținute, am aflat că a avut un singur outfit în videoclip, care a fost completat ulterior cu un trench lucios negru: Foarte mulți oameni au asociat imaginea mea cu cea din Matrix, ceea ce mi s-a părut foarte tare pentru că mie îmi place zona aia foarte mult.”