News

Alina Eremia, complet îndrăgostită de muzică: "Reprezintă totul pentru mine"

iulia.statie
December 14, 2019 17:38 PM

Evenimentul sfârșitului de an: Elle Style Awards! Revista Elle a sărbătorit 22 de ani de existență printr-o petrecere unde au fost premiați artiștii din plan local, fie că vorbim despre design vestimentar, make-up, muzică, social media sau fotografie.

Pe aceeasi temaELLE Style Awards 2019: Cele mai reușite apariții ale serii!

Dress code-ul ales a fost unul extrem de curajos, anume PUNK. Vedetele au avut grijă să aibă ținute cât mai originale și creative, bineînțeles integrate în stilul lor propriu.

Alina Eremia, complet îndrăgostită de muzică: „Reprezintă totul pentru mine”

Alina Eremia a fost una dintre vedetele ce nu au putut trece neobservate datorită look-ului creat. Alina a purtat o rochie inedită creată de Cristina Săvulescu, ce a păstrat vie eleganța feminină, dar totuși, prin mânecile tip tatuaj a creat imaginea perfectă al unui personaj extrem de curajos și puternic.

Noi am discutat cu Alina pentru a descoperi secretul din spatele ținutei, ce ne pregătește pe viitor artista dar și cine este ea, omul din spatele scenei.

„Pentru mine Punk este o stare de spirit, fie o integrezi în viața ta, fie nu.”, a dezvăluit Alina, întrebată despre ce înseamnă Punk pentru ea.

Ținuta Alinei a fost inspirată de un personaj ce nu a putut trece neobservat în istorie, Regina Franței, Maria Antoaneta,

„Am apelat la Cristina Săvulescu pentru a obține look-ul din această seară și îi mulțumesc mult pentru că s-a implicat. Ținuta este inspirată dintr-un personaj ce a șocat lumea, un personaj care a luptat împotriva sistemului, este vorba de Regina Franței, Maria Antoaneta. Ținuta este cumva reinterpretată în cadrul tematicii de anul acesta, Punk Rebels.” a spus artista.

Cât despre stilul ei, Alina experimentează foarte mult:  „Stilul meu a tot evoluat și tot încerc diverse abordări în funcție de cum mă simt în ultima perioadă. Este un stil eclectic, în ultima vreme am mers foarte mult pe direcția aceasta de ținute all black dar în același timp glam, nu m-am îndepărtat de zona aceasta.”

„Dress code-ul din această seară m-a făcut foarte fericită. Chiar am foarte multe influențe punk din punct de vedere al styling-ului în ultima vreme”, a continuat artista.

„Zâmbesc tot timpul!”

Atunci când vine vorba de cine este Alina Eremia în spatele scenei, nu ar trebui să ne surprindă naturalețea sa, fiind un artist energic, pozitiv și transparent, păstrându-se același om atât pe scenă, cât și în realitate.

„Întotdeauna am încercat să fiu cât mai transparentă, iar lucrul acesta este destul de pregnant în muzica mea pentru că de un an de jumătate stau în studio și îmi scriu piesele. Sunt la fel de energică așa cum mă vedeți și pe scenă, zâmbesc tot timpul sau cel puțin atunci când simt să o fac și sunt o persoană pozitivă de fel. Așa cum mă vedeți, așa sunt.”, a răspuns vedeta.

Alina nu se vede făcând altceva în afara de muzică. Totuși, dacă nu ar fost cântăreață și nu ne-ar fi încântat cu piesele ei, tot în domeniul artei am fi găsit-o.

„Cu siguranță aș fi cochetat tot cu ceva din zona artei, de curând m-am apucat din nou de pictat și sunt foarte fericită să fac asta, mă deconectez total. Aș fi dansat, aș fi pictat, cu siguranță aș fi îmbrățisat arta. Muzica este viața mea, nu vreau să sune a clișeu, dar muzica reprezintă totul pentru mine și nu mă văd făcând nimic altceva.”, a explicat Eremia.

Alina vrea să continue să își bucure fanii cu cât mai multă muzică, de aceea, de ce nu, este posibil să auzim cât de curând de un album.

„Am multe lucruri pe lista mea, nu aș vrea să garantez, dar un album, de ce nu. Am strâns foarte multă muzică și plănuiesc să petrec la fel de mult timp în studio, așa că un album ar fi, de ce nu, în discuție. Evident, multe concerte, muzică…muzică, muzică, muzică!”, a dezvăluit artista, întrebată de ce ne pregătește pe viitor.