Video

Alina Eremia, despre bijuteriile preferate: „Am un set de inele, efectiv dorm cu ele!”

iulia.statie
October 16, 2019 11:15 AM

Marți a avut loc prezentarea noii colecții Splend’or, iar Alina Eremia este noua imagine a Magazinelor Splend’or. Evenimentul a reunit lumea modei autohtone, artiști, influenceri, vedete, pentru a celebra noua colecție dar și noile tendințe în materie de bijuterii.

Pe aceeasi temaShop the look: Alina Eremia

Alina Eremia, despre bijuteriile preferate: „Am un set de inele, efectiv dorm cu ele!”

Întrebată despre bijuteriile ei de suflet, Alina a răspuns: „În seara asta port niște inele mai statement și un lănțișor foarte finuț. Genul acesta de lanțișor este pe gustul meu și nu prea îl dau jos de la gât.”

„Am și un set de inele mici pe care le port în viața de zi cu zi și nici la ele nu renunț, efectiv dorm cu ele.”, a continuat artista.

Dacă ne amintim de zicala „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, fiecare, la un moment dat, alege să facă câteva investiții în bijuterii. Întrebată despre cea mai scumpă achiziție a sa, Eremia a spus: „Nu aș știi să zic acum. În momentul în care mi se pune pata pe ceva, nu prea îmi stă nimic în cale.”

„Depinde foarte mult de ținută și de felul în care o construiești de la început. Depinde pe ce vrei să pui accent. În ținuta mea, sacoul este piesa de rezistență, restul o completează foarte bine.”, a explicat Alina despre punctul forte a ținutei ei.

„Este o ținută de inspirație masculină, dar în același timp sexy.”, a continuat vedeta.