News

Alina Pușcaș a făcut declarații despre al patrulea copil! Ce a avut vedeta de spus

iulia.statie
August 7, 2020 12:36 PM

Alina Pușcaș este mămica a trei copii minunați, iar acum, prezentatoarea TV a făcut declarații și despre o posibilă viitoare sarcină.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Ce profesie visa să urmeze

Ce spune Alina Pușcaș despre o nouă sarcină

Vedeta trăiește o poveste de dragoste minunată cu soțul ei și este o mămică împlinită, bucurându-se de trei minuni ce îi înfrumusețează viața în fiecare zi.

Alina Pușcaș a declarat în exclusivitate pentru Viva! că deși nu este o mamă posesivă, își face griji permanent pentru micuții ei: „Nu sunt o mamă posesivă, chiar deloc, dar îmi fac griji pentru ei în permanență. Au crescut toți trei având bonă în casă, deci nu s-a pus problema să accept greu să-i las cu altcineva. Nu mi-am dorit niciodată ca vreunul dintre copii să fie dependent total de noi.”

„Nu am permis niciodată să fie certați, pălmuiți, zgâlțâiți… Eu sunt mamă şi dacă e cazul, doar eu am acest drept, nimeni altcineva. Sunt mamă-Scorpion- şi nu sunt nici posesivă, nici permisivă. Sunt exact la mijloc, la jumătate din toate.”, a adăugat aceasta.

Soțul vedetei își mai dorește un băiețel

Cât despre al patrulea copilaș, aceasta a povestit că soțul ei își mai dorește un băiețel, dar nu știe dacă va deveni din nou mămică: ”Energie poate aş mai avea, dar nu cred că aş mai putea fizic să mai duc încă o sarcină şi încă o cezariană. Mihai îşi mai dorea un băiețel, dar, ştiind că ar trebui să mai aştept vreo cinci ani până la o eventuală sarcină, s-ar putea să se răzgândească. Peste cinci ani aş avea 41 de ani, iar el, 51, aşa că s-ar putea să înțeleagă și el că am fi cam bătrânei să o luăm de la capăt cu scutecele.”

Recent, Alina Pușcaș a avut de înfruntat câteva provocări, ținând cont că a fost internată la Spitalul militar ROL 2, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Totuși, prezentatoarea TV a rămas optimistă și a depășit cu brio momentele grele.