News

Alina Pușcaș a suferit un accident. De ce a ajuns pe mâna medicilor

iulia.statie
March 10, 2021 12:53 PM

Alina Pușcaș s-a accidentat într-o vacanță unde își dorea să se relaxeze, dar aceasta a avut parte de momente grele și a ajuns pe mâna medicilor. Deși schiază de șase ani, vedeta, plecată la munte, a suferit un accident chiar pe pârtie, iar concediul s-a transformat într-un coșmar.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș s-a cununat civil! Ce a ales să poarte vedeta la eveniment

Alina Pușcaș s-a accidentat în vacanță

Alina Pușcaș s-a accidentat într-o vacanță unde își dorea să se relaxeze și a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a pierdut controlul pe o pârtie ce era plină de gheață și a avut parte de o căzătură zdravănă chiar la Sinaia. Din cauza condițiilor nefavorabile, prezentatoarea de televiziune a trecut prin momente de panică și a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor.

”Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb. Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi.”, a spus Alina Pușcaș la Antena Stars.

De ce a ajuns Alina Pușcaș pe mâna medicilor

După această pățanie, Alina Pușcaș a aflat că va avea nevoie de o lună de recuperare. Așa cum a obișnuit pe toată lumea, deși respectă cu strictețe sfatul medicilor, vedeta rămâne optimistă și face glume despre starea ei de sănătate. Incidentul a făcut-o să rămână cu o frică atunci când vine vorba despre sporturile de iarnă.

”Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept. (…) Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite.”, a adăugat aceasta.