News

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre al patrulea copil. Ce a spus vedeta

iulia.statie
March 5, 2021 15:21 PM

Alina Pușcaș trăiește o poveste de dragoste superbă și se bucură de o familie minunată. Vedeta este o mămică model, iar zilele îi sunt înfrumusețate de cei trei princhindei, dar multă lume a vrut să știe dacă se mai gândește la un al patrulea copilaș.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare. Ce au făcut copiii vedetei

Alina Pușcaș, o mămică model

Prezentatoarea de televiziune devenea mămică pentru prima oară în 2015, când îl aducea pe lume pe Alexandru. Doi ani mai târziu se năștea Melissa Antonia, ce le aducea multă bucurie vedetei, dar și partenerului său de viață, stomatologul Mihai Stoenescu. În 2019, Alina Pușcaș devenea mămică pentru a treia oară, iar pe lume venea Iris, cea de-a doua fetiță.

Ținând cont că anul acesta se fac doi ani de când prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a treia oară, iar între micuții ei există o diferență de vârstă de doi ani, nu este de mirare că lumea se întreabă dacă aceasta vrea să mai aibă parte de un bebeluș.

Ce spune Alina Pușcaș despre a patra sarcină

Alina Pușcaș a făcut dezvăluiri despre al patrulea copil, explicând că nu este pregătită să devină mămică din nou, ținând cont că este extrem de ocupată cu creșterea celor trei micuți.  „Nu! Mi-ajung trei, aș zice… Trebuie să mai și trăim, să ne și ocupăm de ei. Poate că ar fi fost frumos, dacă aș fi avut mult mai mult ajutor, să am o grădiniță întreagă…dar nu, mă opresc la trei.”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram, potrivit CANCAN.

Nu este prima oară când Alina Pușcaș vorbește despre al patrulea bebeluș. În trecut, ea dezvăluia că soțul său își mai dorește un băiețel. ”Energie poate aş mai avea, dar nu cred că aş mai putea fizic să mai duc încă o sarcină şi încă o cezariană.”, a spus ea pentru revista Viva!.

„Mihai îşi mai dorea un băiețel, dar, ştiind că ar trebui să mai aştept vreo cinci ani până la o eventuală sarcină, s-ar putea să se răzgândească. Peste cinci ani aş avea 41 de ani, iar el, 51, aşa că s-ar putea să înțeleagă și el că am fi cam bătrânei să o luăm de la capăt cu scutecele.”, a adăugat vedeta.