News

Alina Pușcaș face nunta pe plajă, în Grecia! Câte rochii de mireasă va avea

andreea voicu
November 22, 2019 14:08 PM

Alina Pușcas și tatăl copiilor ei, Mihai Stoenescu, urmează să se căsătorească religios!

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Ce profesie visa să urmeze

Prezentatoarea tv va organiza un eveniment fastuos în vara lui 2020, la care vor participa familia și prietenii apropiați. Ea va îmbrăca rochia de mireasă pe plajă, în Grecia.

Alina Pușcaș face nunta pe plajă, în Grecia!

Pentru marele eveniment, Alina Pușcaș va îmbrăca două rochii de mireasă. Vedeta tv și partenerul ei s-au căsătorit civil, în luna octombrie, la aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

„Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor. Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii. Dacă vom face nunta pe plajă, așa cum ne dorim, o să am două rochii de mireasă”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Cei doi s-au apucat deja să pună la punct toate detaliile pentru ceremonia religioasă. Alina Pușcaș a mărturisit că cea mai mare bucurie este că îi va avea alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru, Melissa Antonia și mezina Iris.

Va purta două rochii de mireasă

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” va purta două rochii, dintre care una va fi din recuzita show-ului de la Antena 1.

„Probabil că voi avea ceva mult mai diafan, cu spatele gol. Să vedem. Am ceva idei, eu cu Mihaela Glăvan ne gândim la rochia de mireasă, chiar dacă nu avem specificul acesta în colecțiile noastre. În ceea ce privește rochia pe care o voi purta la biserică, am rămas cu piticul pus pe o rochiță care mi-a plăcut foarte mult și pe care am purtat-o la emisiune.

Rochia era efectiv de mireasă, dar în contextul „Te cunosc de undeva”, putea să fie orice fel de rochie, chiar dacă era albă. Era o rochiță până la claviculă, cu spatele foarte decupat, lungă, cumva tip sirenă și avea de la ceafă până în partea de jos, unde era despicată, un fel de trenă din perle, agățată, care nu atingea pământul. Era absolut superbă, foarte frumoasă! Cred că o să o iau chiar pe aceea, pentru că mi-a plăcut foarte mult”, a mai dezvăluit Alina Pușcaș.