News

Alina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Ce profesie visa să urmeze

adelina.duinea
February 28, 2019 11:51 AM

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Vedeta a mărturisit că, pe vremea când era copil, visa să devină medic.

Alina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Ce profesie visa să urmeze

Alina Pușcaș a dezvăluit că obișnuiește să se uite pe radiografiile pe care le primește partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Vedeta de televiziune a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena 1, citat de Libertatea, că în copilărie, dorința ei a fost aceea de a deveni medic.

Citește și: Vloggerița Gabriela Atanasov a născut o fetiță perfect sănătoasă

„El (n.r. soțul său), ori de câte ori primeşte o radiografie pe mail, îmi arată. Dar aşa, ca discuţie. Şi eu am început să înregistrez. Mi se pare foarte interesant şi îmi pare rău că n-am făcut medicina. Eu asta, de fapt, mi-am dorit de mică să fac”, a declarat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. cuplul s-a căsătorit în luna iunie a anului 2017. Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică în anul 2015, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru. Un an mai târziu, în 2016, Alina a născut al doilea copil al cuplului, o fetiță numită Melissa Antonia. În prezent, vedeta TV este însărcinată cu al treilea copil al cuplului.