News

Alina Pușcaș s-a cununat civil! Ce a ales să poarte vedeta la eveniment

iulia.statie
October 13, 2019 11:26 AM

Alina Pușcaș s-a căsătorit cu medicul Mihai Stoenescu, acum doi ani, când amândoi au spus „Da” în fața altarului, însă, deși nimeni nu se aștepta la asta, cununia civilă au făcut-o abia acum.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare. Ce au făcut copiii vedetei

Alina Pușcaș s-a cununat civil! Ce a ales să poarte vedeta la eveniment

În ziua în care Alina a avut nunta religioasă, aceasta a ales să poarte o rochie roz pal. Însă acum, în fața legii, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a purtat o rochie albă. La acest eveniment emoționant au fost prezenți și cei trei copii ai lor, pe lângă familie și apropiați.

Alina a purtat o rochie albă, până la genunchi, cu volan pe umăr, pe care a accesorizat-o cu un buchet de flori și o pereche de sandale cu toc înalt.

 

View this post on Instagram

 

Best snapshots ????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #just #love #us #today

A post shared by alina puscas (@alina_puscas_) on

Pușcaș și Mihai Stoenescu au semnat în condica Stării Civile după ce al treilea copil al lor a venit pe lume, o fetiță ce s-a născut cu două luni în urmă.

Alina este o mireasă atipică. Aceasta la nunta religioasă a ales să poarte o rochie roz pal, cu mai multe aplicații ce simbolizau florile.

Prezentatoarea s-a căsătorit mai întâi religios, iar la momentul respectiv spunea că soțul ei a organizat evenimentul, ea neștiind că atunci va fi ziua când va păși spre altar, având în vedere că ei se îmbrăcaseră elegant pentru botezul fetiței lor.

 „La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: “E pe bune? Vorbeşti serios?” Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, declara Alina în urmă cu doi ani.

Cei doi alcătuiesc un cuplu minunat, sunt fericiții părinți a trei copii iar pozele surprind dragostea pe care și-o împărtășesc unul altuia.

Sursă: Click!