News

Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus! Ce a declarat vedeta

iulia.statie
June 23, 2020 12:52 PM

Alina Pușcaș și-a anunțat fanii că s-a vindecat de coronavirus după două săptămâni și urmează să plece acasă, fiind externată la patru zile de când s-a internat la spital.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș nu-și dorea o carieră în TV! Ce profesie visa să urmeze

Alina Pușcaș, detalii despre externare

Vedeta a dezvăluit recent că a fost internată în spital din cauză că a fost testată pozitiv cu virusul, dar, acum, ea și-a bucurat fanii explicându-le pe Instagram că i-au ieșit două teste negative și se pregătește să meargă acasă. Mai mult, aceasta a specificat iarăși că este asmiptomatică și că familia ei nu a luat Covid-19.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară.  Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala.”, a spus Alina.

Mai mult, aceasta a explicat că ea a avut virusul de pe 6 iunie, așa că nu este de mirare că merge acasă, mai ales pentru faptul că nu este slăbită și are un organism puternic.

„Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune.”, a explicat ea pe Instastory, potrivit publicației Viva!.

„În plus, a mai apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu știu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja mă vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog, vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pnetru cei care nu au avut decența să se intereseze cam care a fost situația, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat și a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!”, a notat Pușcaș.

„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi.”, a adăugat aceasta.