News

Alina Pușcău a făcut dezvăluiri despre relația cu Vin Diesel

iulia.statie
March 9, 2021 11:54 AM

Vedeta internațională Alina Pușcău le pregătește multe surprize admiratorilor. Aceasta o va juca pe Sophia Loren în tinerețe într-un nou film, în care vor apărea și nume mari de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Martin Scorsese, Steven Spielberg și Anthony Hopkins.

Pe aceeasi temaAlina Pușcău are gânduri mari! Vedeta vrea să se căsătorească în acest an

Dezvăluirile pe care Alina Pușcău le-a făcut despre relația cu Vin Diesel

Totuși, în așteptarea filmărilor, vedeta a oferit mai multe detalii despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de cunoscutul Vin Diesel, explicând și în ce relații a rămas cu starul. Alina Pușcău și actorul s-au iubit nebunește, dar relația lor nu a avut succes.

„Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”, a zis ea în exclusivitate pentru Click!.

„S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr.”, a adăugat aceasta.

Cum se înțelegea vedeta cu mama starului

Vedeta se înțelegea foarte bine cu mama actorului, ce a fost supărată atunci când a aflat că ea și Vin Diesel au decis să își spună adio:  „Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult.”

A existat un moment critic în viața Alinei Pușcău când aceasta a decis să se schimbe și să privească oamenii într-o altă perspectivă.

„Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, eu nu mai aveam nevoie de persoana respectivă. M-am schimbat când tatăl meu a murit și nu am vorbit cu el, eram supărată pe el. Atunci mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac, trebuie să las poarta aia deschisă, să iert omul, și să ascult ce are de zis, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla!”, a spus ea pentru publicația menționată mai sus.