News

Alina Pușcău are gânduri mari! Vedeta vrea să se căsătorească în acest an

iulia.statie
January 12, 2021 14:33 PM

Alina Pușcău are planuri mari pentru acest an! Vedeta a anunțat că plănuiește să se căsătorească, dar nu a oferit detalii despre omul ce i-a furat inima.

Pe aceeasi temaLeonardo DiCaprio s-a schimbat total! Cum arată actorul la 46 de ani

Alina Pușcău vrea să se căsătorească anul acesta

Invitată în emisiunea ‚La Măruță’, difuzată la PRO TV, modelul a recunoscut că plănuiește să ajungă la altar în acest an, iar alesul ei este un om minunat. Alina Pușcău i-a cunoscut deja familia, iar el a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, dar până acum, vedeta nu era pregătită.

Întrebată ce își dorește de la acest an de către gazda show-ului, Cătălin Măruță, Alina Pușcău a dezvăluit în direct veștile emoționante: „Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta.”

„Vă spun atât, este un băiat extraordinar. El nu a fost în România. Eu i-am cunoscut familia. El m-a cerut de nevastă de mai mult ori, dar eu nu eram pregătită atunci. Acum mă simt pregătită. Poate a fost de vină și pandemia asta care m-a făcut să mă gândesc mai mult la mine, la viața mea.”, a spus aceasta în emisiunea menționată, citată de publicația Click!.

Alina Pușcău nu a vrut să divulge identitatea partenerului său, explicând că nici măcar mama sa nu știe de cine s-a îndrăgostit: „Nici mama nu știe cu cine mă mărit. I-am zis doar că mă mărit. E în șoc total. Important e să fiu eu fericită, nu?”

Alina Pușcău, despre relația cu Vin Diesel

Ea a avut legături cu fostul pilot de Formula 1, Eddie Irvine, dar și cu Vin Diesel. Cu cel din urmă a avut o relație ce a durat doi ani, potrivit DivaHair. Deși s-au iubit pasional, aceștia s-au despărțit pentru că, pe atunci, Alina era mult prea tânără pentru a-și dori o familie, iar actorul era gelos.

„El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii. În Los Angeles locuiam împreună, în casa lui, dar eu călătoream foarte mult. Era şi puţin gelos, pentru că nu puteam sta împreună foarte mult timp, eu fiind mereu pe drumuri.”, declara Alina acum doi ani, potrivit publicației menționate mai sus.