News

Alina Pușcău va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio

iulia.statie
October 14, 2020 17:04 PM

Deși a fost eliminată de la emisiunea ‚Ferma’, Alina Pușcău are multe planuri pe plan profesional, iar vedeta internațională a dezvăluit câte ceva despre viitorul ei.

Pe aceeasi temaCare sunt cei mai bine plătiți actori din lume

Alina Pușcău va juca alături de Leonardo DiCaprio

Alina Pușcău a fost eliminată din competiția ce se desfășoară la ‚Ferma’, dar aceasta nu duce lipsa de proiecte la Hollywood. Mai mult, celebrul model va juca chiar într-un film alături de celebrul actor Leonardo DiCaprio. Superba româncă o va juca pe Sophia Loren în tinerețe, într-un film la Roma, aceasta dezvăluind că o bucură colaborarea cu Leo, pentru că sunt foarte buni prieteni.

 „Am luat lecții cu profesorul lui Leonardo DiCaprio, Larry Moss. Am studiat vreo 5 ani. Acum am vreo 4 filme în derulare. Sunt foarte fericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. Suntem foarte buni prieteni.”, a spus Alina Pușcău, la emisiunea ‘La Măruță’, de la PRO TV.

De asemenea, aceasta a recunoscut că este singură acum și nu formează cu nimeni un cuplu: „Nu am pe nimeni acum. N-am noroc în dragoste, nu știu. Nu sunt dificilă. Sunt o persoană care am suflet bun și când mă îndrăgostesc de cineva pur și simplu nu știu ce se întâmplă. Sunt Scorpion….Acum e cariera. Sunt super fericită că fac un film la Roma și o să joc tânăra Sophia Loren. Și sunt Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Steven Spielberg.”

Alina Pușcău, în vârstă de 38 de ani, s-a iubit cu vedete celebre. Câștigând concursul ‚Elite Model Look’ și făcându-și debutul în modelling încă de la 16 ani, aceasta are o carieră sclipitoare și este cunoscută în întreaga lume.

Alina Pușcău, despre povestea de dragoste trăită cu Vin Diesel

Ea a avut legături și cu Jeffrey Epstein, cu fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine, dar și cu Vin Diesel. Cu cel din urmă a avut o relație ce a durat doi ani, potrivit DivaHair. Deși s-au iubit pasional, aceștia s-au despărțit pentru că, pe atunci, Alina era mult prea tânără pentru a-și dori o familie, iar actorul era gelos.

„El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii. În Los Angeles locuiam împreună, în casa lui, dar eu călătoream foarte mult. Era şi puţin gelos, pentru că nu puteam sta împreună foarte mult timp, eu fiind mereu pe drumuri.”, declara Alina acum doi ani, potrivit publicației menționate mai sus.