ALINA TANASĂ alege: 5 rochii pe care TREBUIE să le avem în garderoba de vară!

Verdict.ro
July 15, 2017
July 15, 2017

Fabuloasa muză Alina Tanasă alege pentru această vară 5 rochii în stiluri diferite, potrivite atât pentru vacanţă, cât şi pentru ţinute urbane şi pentru orele petrecute la birou.

Astfel, Alina recomandă să adăugăm în garderoba sezonului cald o rochie dintr-un material subţire, cu un imprimeu în trend şi care poate contura un look foarte chic de oraş sau de plajă. Combinaţia negru-albastru propusă ajută la crearea unui look uşor de accesorizat, păstrând astfel în prim-plan materialul vaporos şi unul dintre printurile specifice verii.

Rochia cămaşă este prezentă în continuare pe catwalk-urile internaţionale, în reviste glossy şi ca piesă go-to printre opţiunile fashionistelor, iar fabuloasa muză ne sfătuieşte să o purtăm cu o pălărie şi cu espadrile. Un model într-o culoare deschisă precum bleu ciel este asortat perfect sezonului estival, iar accesoriile în tonuri de bej pot evidenţia foarte bine registrul cromatic al outfitului.

Pentru un eveniment classy cu accente casual, Alina propune o rochie colorată, „cuminte”, ideală pentru evenimente de zi de tipul Garden Parties. Iar un model roşu burgundy cu imprimeu multicolor poate fi nu doar o piesă foarte chic şi în tendinţe, ci şi o inspiraţie pentru zilele sezonului cald.

Şi pentru că din garderoba verii nu poate lipsi rochia albă, muza alege să ne prezinte un model cu broderie şi cu un accesoriu auriu care îi oferă personalitate. Potrivită atât pentru oraş cât şi pentru o vacanţă pe litoral, acest model ne asigură o ieşire pe cât de modernă pe atât de confortabilă.

Modelul ales de Alina pentru completa lista de shopping a verii trebuie să aducă o pată de culoare, iar rochia cu un print multicolor care o individualizează şi realizată dintr-un material fin precum mătasea înglobează toate reperele stilistice necesare.

 


Share