News

Alina Tănasă, speriată din cauza virusului

iulia.statie
March 12, 2020 16:55 PM

Alina Tănasă a devenit mamă de curând, iar ținând cont de tot ce se întâmplă acum, atât național, cât și internațional, aceasta încearcă să rămână calmă deși își face griji.

Pe aceeasi temaAlina Ceuşan îşi avertizează fanii cu privire la Coronavirus!

Alina, cunoscută pe rețelele sociale ca fabmusealina, s-a alăturat influencerilor ce au dorit să vorbească despre covonavirus și să își avertizeze fanii despre implicații, dar și pentru a-i ajuta în privința măsurilor de prevenire.

„Tot ce pot să fac în aceste zile este să stau acasă și să îmi alăptez copilul. Încerc să fiu calmă, dar nu este ușor pentru că sunt speriată din cauza virusului și de cât de repede se răspândește. Vă rog, stați acasă! Nu este o glumă! Nu suntem pregătiți de a trata atâtea cazuri și o să fie mai rău. Stați acasă și luați totul în serios! Nimic nu este mai important ca viața noastră, a părinților, a bunicilor și a tuturor cei dragi.”, a scris Alina pe Instagram.

Alina Tănasă, speriată din cauza virusului

 

View this post on Instagram

 

All I can do these days is stay home and breastfeed my baby. I am trying to be calm but it’s not easy cause I am so scared about the virus and how fast it’s spreading. Please stay home! This is not a joke! And we are not ready to treat so many cases so it’s going to be worse. STAY HOME and take it seriously!! Nothing is more important than our lives and the lives of our parents, grandparents and the ones we love and care.FOTO @iulianacristina #fabulousmuses #corona #pandemic #stayhome #fabuloasele

A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina) on

Alina Tănasă formează Fabulous Muses, unul dintre cele mai de succes bloguri de fashion din țară, împreună cu Diana Enciu. Superba blondă a adus de curând pe lume primul său copilaș, iar fotografiile postate cu acesta pe site-urile de socializare sunt extrem de emoționante. Vedeta și-a făcut o bază uriașă de fani de-a lungul timpului, iar fiecare ținută pe care o afișează este extrem de studiată. Mai mult, cele două fabuloase se implică și în probleme sociale, discutând mereu cu fanii diferite subiecte.