News

Alina Vidican e total schimbată! Ce s-a ales de fosta soţie a lui Cristi Borcea

andreea voicu
February 16, 2019 13:57 PM

Alina Vidican este femeia pentru care Cristi Borcea a fost capabil să dea cu piciorul unui mariaj de 22 de ani cu Mihaela Borcea. Timişoreanca l-a cunoscut pe Cristi Borcea în 2003, când a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011.

Alina Vidican şi Cristi Borcea s-au căsătorit în 2011, iar în 2016 au divorţat la Constanţa. Cei doi au împreună doi copii: Alexandru și Gloria. După separare, fostul manechin a decis să se mute în America, împreună cu copiii pe care îi are cu fostul boss dinamovist.

Alina Vidican e total schimbată! Ce s-a ales de fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican îşi duce trăieşte liniştită viaţa la Miami şi se pare că a încheiat orice legătură cu trecutul. Blondina a apelat chiar şi la operaţiile estetice şi a ajuns de nerecunoscut.

Şi-a schimbat silicoanele, şi-a făcut lifting facial, ba chiar şi-a schimbat şi culoarea părului. Într-o fotografie recentă, Alina Vidican e total schimbată. Are o altă nuanţă de păr şi a renunţat la produsele de make-up.

Se pare ca Alina nu are inca iubit, iar asta este tot din pricina fostului patron de la Dinamo, care a rugat-o sa nu se afiseze cu nimeni:  „Alina nu vrea sa audă de alt barbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, spune femeia, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”au explicat apropiați, pentru wowbiz.

Cristi Borcea se iubeşte cu Valentina Pelinel, pe care a şi luat-o de soţie pe 12 septembrie 2018. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină și părinți de fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.