News

Alina Vidican încă este singură la 3 ani după divorţul de Cristi Borcea

andreea voicu
April 11, 2019 12:44 PM

Alina Vidican a divorţat de Cristi Borcea în anul 2016 şi s-a stabilit în America, alături de cei doi copii ai săi, o fetiţă şi un băiat.

Fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a schimbat complet după ce s-a mutat în SUA. Şi-a făcut mai multe operaţii estetice şi a ajuns de nerecunoscut. După separare, blondina nu a mai avut nicio relaţie amoroasă.

Dacă fostul acționar de la Dinamo și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, se pare că fosta soție a omului de afaceri nu este implicată, momentan, în nicio relaţie.

Alina Vidican încă este singură la 3 ani după divorţul de Cristi Borcea

Deşi şi-ar dori să aibă un iubit şi să îşi refacă viaţa, Alina Vidican a fost rugată de Borcea să fie discretă în legătură cu viaţa personală şi să nu le aducă copiilor lui un alt tată.

”Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil’, a declarat o sursă apropiată Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016, după mariajul început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel în data de 12 septembrie, urmând și nunta în străinătate. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, dar şi două fetiţe gemene, care au venit pe lume la 1 martie.