Beauty

Am aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

nicoleta.ispasescu
March 13, 2019 00:01 AM

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner, a făcut, în sfârșit, publică dieta pe care o respectă cu strictețe în fiecare zi.

Vedeta s-a refăcut imediat după sarcină și arată chiar mai bine decât înainte.

Kylie le-a împărtășit celor 126 de milioane de fani secretele siluetei ei de invidiat și dieta pe care o urmează.

Sora mai mica a lui Kim Kardashian și-a pus pe Instastory micul dejun, iar țelina este un aliment care nu-i lipsește niciodată.

Cum arată dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Nici bine nu a născut că mezina Kylie Jenner este deja într-o formă perfectă, spre uimirea surorilor ei mai mari, care sunt extrem de impresionate de trupul perfect pe care îl afișează aceasta.

Dacă până acum nu se știa ce anume face vedeta pentru a se menține în formă, ei bine, Kylie a mărturisit, în sfârșit, secretele siluetei sale.

„Încerc să beau aproximativ 0.5 L dimineața și să aștept 30 de minute înainte de a mânca”, a scris Kylie pe una dintre imaginile bauturii sale de telina proaspat preparata.

În urmatorul story, ea le-a explicat fanilor de ce consumă acest suc de țelină zilnic.

Vedeta nu îl bea pentru a pierde în greutate, ci pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății.

„Țelina conține cantități mari de vitamina C si K, precum și acid folic și potasiu, iar studiile arată că țelina joacă un rol important în combaterea și prevenirea cancerului și a bolilor, [reducând] inflamația și stimulând sănătatea cardiovasculară. Calmeaze nervii, ameliorează migrenele și promovează scăderea în greutate”.

Aceasta își „îndulcește” cana de cafea neagră cu o cremă de colagen pe bază de lapte de nucă de cocos. Suplimentul dietetic cu aromă de vanilie, fără lapte, este bun pentru piele, păr și întărirea unghiilor, precum și pentru articulații.

Și, în sfârșit, dar nu în ultimul rând, mancare adevarata! Kylie se plange că „micul dejun este plictisitor, pentru că mănâncă aproape același lucru în fiecare zi: ouă, jumări bine condimentate, avocado și bacon”.