Fashion

Amal a marcat o nouă apariție de senzație! Primele declarații despre mariajul cu George Clooney și gemenii lor

alexandra dutu
June 8, 2018 14:50 PM

Amal și George Clooney au fost din nou în centrul atenției la AFI Life Achievement Gala. Soția actorului a vorbit pentru prima dată despre mariajul și gemenii lor.

Pe aceeasi temaCum să te îmbraci în stilul lui Amal Clooney. Top 6 ținute

Amal Clooney a mărturisit că atunci când l-a întâlnit pe tatăl gemenilor ei avea 35 de ani și că-și pierduse speranța că își va găsi vreodată jumătatea.

”Înainte de toate, el este un gentleman. Este un gentleman în toate sensurile din lume, un lucru ce pare atât de rar zilele astea și, probabil, depășite. L-am întâlnit pe George când aveam 35 de ani și începusem să mă resemnez cu ideeea că o să rămân fată bătrână. Apoi l-am întâlnit pe el și am început să ne vedem în apartamentul meu din Londra și, foarte repede, am început să simt că nu mai vreau să fiu cu nimeni altcineva. Nu puteam dormi atunci când eram despărțiți. Aveam un zâmbet deosebit de fiecare dată când citeam mesajele de la el sau scrisorile pe care mi le ascundea în geantă. Au trecut 5 ani de atunci și nimic din asta nu s-a schimbat. Este omul care are toată admirația mea și cel care mă topește de fiecare dată cu zâmbetul lui. Iubitul meu, ceea ce am găsit întâlnindu-te pe tine este dragostea care am sperat mereu că există”, a declarat Amal Clooney, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru această ocazie, Amal Clooney a ales să îmbrace o rochie cu umeri căzuți, semnată Prada.